Ce reactie geniala a avut mama lui Nicole Cherry cand a aflat ca vrea sa faca un copil la 22 de ani

/ / Modificat: 2021-09-08
Ce reactie geniala a avut mama lui Nicole Cherry cand a aflat ca vrea sa faca un copil la 22 de ani

Nicole Cherry este foarte fericita. Artista este insarcinata in 6 luni, iar in curand va deveni mamica pentru prima oara la 22 de ani.

Cantareata a marturisit ca si-a dorit enorm acest copil si a anuntat-o din timp pe mama ei ca vrea sa faca un bebelus, chiar daca are o varsta frageda. 

Vedeta a precizat ca si-a dorit foarte mult aceasta sarcina si a spus ca totul a fost programat. Cantareata nu a tinut cont de gura lumii si a facut ceea ce a simtit. Nicole Cherry a dezvaluit ca inclusiv mamei sale nu i-a venit sa creada ca vorbeste serios atunci cand ii marturisea ca vrea un copil.

„Nu am ascultat de nimeni, am facut mereu ce m-a dus capul. Multi mi-au zis ca e prea devreme, ca sunt tanara. M-a intrebat cineva daca eu chiar cred ca o sa raman cu Florin toata viata. Eu asa simt, de asta si facem un copil. Sarcina a fost programata, eu mi-am dorit sa am un copil nascut in zodia Sagetator. Mama mi-a zis ca sunt nebuna. Dar uite ca am reusit…”, a declarat indragita cantareata, la „Vorbeste Lumea”.

Articole recomandate

Citeste si despre