Ce face sora lui Sebastian, tanarul ucis in tragedia de la 2 Mai, de cand fratele ei a murit

/ / Modificat: 2023-08-23
Ce face sora lui Sebastian, tanarul ucis in tragedia de la 2 Mai, de cand fratele ei a murit

Ecourile tragicului accident din localitatea 2 Mai, in care doi tineri studenti si-au pierdut viata, dupa ce un sofer aflat sub influenta drogurilor a intrat in plin cu masina in grupul lor, sunt departe de a se fi stins. Peste Sebastian si Roberta s-a asternut pamantul, insa linistea este departe de a se asterne si ea in familiile lor greu incercate sau in societate. In timp ce cazul este discutat pe toate canalele posibile, familiile celor doi sunt impietrite de durere si de furie, deopotriva parinti care si-au ingropat copii, dar si o tanara de 17 ani, sora lui Sebastian Andrei Olariu.

In primele zile dupa accident, tatal tanarului de 20 de ani spulberat de soferul inconstient a gasit puterea sa vorbeasca despre tragedie, cel mai probabil in speranta ca asa cresc sansele de a se face dreptate.

Barbatul impovarat de suferinta imensa a povestit cum a aflat ca fiul lui s-a stins pe litoral, unde plecase cu prietenii sa se distreze, dar si despre durere imensa si socul in care se afla fiica sa, sora lui Sebastian Andrei Olariu, in varsta de 17 ani.

"Suntem devastati. Fericirea noastra nu mai exista. Nu doresc nimanui sa treaca prin ce trecem noi. Suntem devastati. Mai avem o fata, de 17 ani, cred ca o sa ii oferim consiliere psihologica. Doarme cu poza fratelui ei in brate. Cand am fost sa il ridic de la morga, ce am vazut acolo... nu exista cuvinte, am ramas marcat pe viata", a povestit barbatul.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre