Cazul fetitei din Mehedinti. Premierul Viorica Dancila a cerut ancheta

/ / Modificat: 2019-06-22
Cazul fetitei din Mehedinti. Premierul Viorica Dancila a cerut ancheta

Dupa ce a vazut imaginile cu fetita din Mehedinti care au cutremrat Romania, premierul Viorica Dancila a cerut o ancheta in acest caz si consiliere psihologica pentru copil.

”Am cerut de urgenta o ancheta in cazul Sorinei, in conditii de calm si stricta respectare a legii, precum si consiliere psihologica pentru copil. Integrarea fetitei intr-o familie si un camin in care sa creasca frumos inseamna normalitate si ar trebui sa fie prioritatea noastra absoluta. Cu sentimentele si sanatatea emotionala a unui copil nu trebuie sa se joace nimeni, cu atat mai putin sa o converteasca intr-o miza politica. Sunt mama, eu insami am trecut printr-un proces de adoptie si stiu foarte bine ce inseamna”, a scris Viorica Dancila pe Facebook.

Cazul fetitei din Mehedinti. Vinovatii vor plati

Premierul condamna "cu vehementa” orice forma de abuz si nerespectare a drepturilor copilului si da asigurari de toata implicarea sa in acest caz, precum si de sanctionarea celor ce vor fi gasiti vinovati. Chiar schimbarea ministrilor, daca vreun minister se face vinovat pentru situatia creata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita mehedinti Fetita mascati Ancheta fetita mehedinti

Articole recomandate

Citeste si despre