Bebelus de 2 luni, in stare grava la Ploiesti, subnutrit si deshidratat! Are 2 kilograme si n-a fost spalat niciodata

/ / Modificat: 2023-05-11
Bebelus de 2 luni, in stare grava la Ploiesti, subnutrit si deshidratat! Are 2 kilograme si n-a fost spalat niciodata

Un bebelus de doua luni se afla in stare grava la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti, unde a ajuns in stop cardio-respirator, malnutrit si deshidratat. Cel mic este internat acum la Terapie Intensiva, iar medicii sunt rezervati cu privire la sansele sale de supravietuire. 

Bebelusul a ajuns in stare critica la spital si a intrat in stop cardio-respirator din cauza deficientelor nutritionale!

Un copil de 2 luni dintr-o localitate prahoveana, se afla in stare foarte grava la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Pediatrie din Ploiesti. Micutul a fost adus, la spital, cu o ambulanta, in stop cardio-respirator si resuscitat.

„Copilul este in stare grava, la Terapie Intensiva. Suntem rezervati, la momentul de fata, insa, cu privire la un prognostic. A ajuns la noi subnutrit, cu plagi infectate si foarte murdar. Nu a fost spalat de mama niciodata. Starea de sanatate ii este atent monitorizata”, a precizat medicul Anca Miu, managerul Spitalului de pediatrie, pentru observatorulph.ro.

Mama copilasului sustine ca a mers, mai intai, cu cel mic la Spitalul Orasenesc din Urlati si sustine ca acolo nu a fost vazut de niciun medic pe motiv ca nu ar exista pediatru. Prefectura Prahova a deschis o ancheta pentru a verifica afirmatiile, iar din primele date reiese ca femeia nu s-ar fi prezentat, de fapt, cu cel mic la spitalul respectiv.

Au fost facute verificari inclusiv pe camerele de supraveghere din unitatea medicala, conform News.ro. Ulterior, mama bebelusului si-a schimbat declaratia, spunand ca a mers cu cel mic la spitalul din Urlati la o alta ora decat cea mentionata initial. Femeia spune, acum, ca a ajuns la spitalul respectiv cu cel mic in jurul orei 21:00, nu la ora 17:00, cum declarase initial. 

Surse judiciare au precizat ca femeia nu este credibila si ca are antecedente penale, iar cazul a intrat si in atentia DGASPC.

  • Surse articol: news.ro, ziare.com, observatorulph.ro
  • Sursa foto: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre