Barbatul suspect in cazul crimei din Berceni a fost prins. Unde se ascundea

/ / Modificat: 2023-06-10
Barbatul suspect in cazul crimei din Berceni a fost prins. Unde se ascundea

 Barbatul suspect in cazul crimei din Berceni a fost prins de politisti, samabata, in orasul Tiel din Olanda. Concubinul mamei fetitei in varsta de 12 ani care a fost ucisa cu salbaticie si ascunsa in lada unei canapele se afla acum in custodia autoritatilor olandeze. 

Mama fetitei a marturisit in fata anchetatorilor ca ea nu a stiut nimic despre crima. Ba chiar ar mai fi dormit doua zile in apartamentul inchiariat, fara sa isi dea seama ca in lada canapelei a fost ascuns cadavrul fiicei sale. Femeia a marturisit ca fost uimita sa constate ca fiica ei nu mai e acasa, insa concubinul a linistit-o spunandu-i ca a plecat la tatal sau.

„Ii spuneam: ia uite ce curat ai facut, dar ce nu-ti place ca sunt vrednic? Eu atunci cred ca a omorat el fata. Eu i-am zis: da' unde e fata cand eram in statie la Luica. Aaa, a plecat la tac-su, dar cand ma duc acasa nu a vrut sa imi zica de haine. Vad hainele in dulap si zic: ce cauta bagajele? Aaa, pai le-a adus si a plecat, a zis ca le lasa aici pentru saptamana viitoare. Cand am sunat-o avea telefonul inchis”.

Ea a recunoscut ca a plecat din tara impreuna cu concubinul sau, iar pe 7 mai i-ar fi cerut cheile de la apartament pentru a se intoarce in Romania.

„Eu cred ca d-aia a si vrut el sa plece acasa, o fi vrut poate sa o mute. Doua zile a stat, a stat in seara aia acasa si a doua zi a plecat si a aruncat si cheile”.

Mama suspectului spune ca fiul ei i-a recunoscut crima 

Mama suspectului a marturisit politistilor ca fiul ei i-ar fi recunoscut crima. Astfel, anchetatorii au reusit sa stabileasca filmul evenimentelor din declaratiile date de apropiatii barbatului. De asemenea, de mare ajutor a fost si marturia mamei acestuia. 

Potrivit surselor Digi24, ea le-a spus anchetatorilor ca a vorbit cu fiul ei si i-a spus ca a fost cautat de politie. Atunci, acesta i-a marturisit ca a omorat-o pe fata de 12 ani. Barbatul a sustinut ca ar fi avut un conflict cu ea si a lovit-o.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stiri violente copii

Articole recomandate

Citeste si despre