Asistenta Italia: "Stati acasa, nu va bateti joc de eforturile noastre!”.

/ / Modificat: 2020-03-16
Asistenta Italia:

O tanara asistenta din Italia, de la Spitalul din Grosseto, a facut o postare socanta pe reteaua de socializare Instagram. 

Tanara isi arata fata plina de vanataile ramase in urma purtarii ochelarilor de protectie si a mastii si face un apel catre oameni: 

"Stati acasa, nu va bateti joc de eforturile noastre!”.

"Sunt obosita fizic, pentru ca dispozitivele de protectie ma ranesc, halatul ma face sa transpir si, odata imbracata, nu mai pot sa merg la toaleta sau sa beau apa timp de sase ore”, povesteste ea.

"Ceea ce cer oricui citeste acest mesaj este sa nu-si bata joc de efortul nostru, sa fie altruisti, sa stea in casa si in acest mod sa-i protejam pe cei mai slabi. Noi, tinerii, nu suntem imuni la coronavirus, chiar si noi putem sa ne imbolnavim sau, mai rau, sa-i imbolnavim pe altii”, adauga Alessia.

asistenta china

In aceste zile este despre ei, despre cei care se lupta pentru oprirea raspândirii coronavirusului. Medicii si tot personalul medical fac eforturi uriase pentru siguranta noastra, a lumii intregi. 

Costumele de protectie pe care le poarta le lasa rani pe piele din cauza iritatiilor pe care le produc. Timp de 6 ore nu pot sa bea apa, sa manânce si sa mearga la baie. Multi au ajuns sa doarma in spitale pentru ca nu vor sa mai mearga acasa la familiile lor pentru a le tine in siguranta. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre