Asa arata corpul unui baietel dupa ce a fost aspirat de scurgerea unei piscine. Avertismentul mamei pentru toti parintii

/ / Modificat: 2023-08-10
Asa arata corpul unui baietel dupa ce a fost aspirat de scurgerea unei piscine. Avertismentul mamei pentru toti parintii

Fotografia socanta a fost publicata pe retelele de socializare in urma cu cateva zile de Rosa Ortiz, mama unui baietel de sapte ani care a fost prins in canalul de scurgere al unei piscine pentru copii. Totul s-a petrecut in urma cu trei saptamani, in Cordoba, cand copilul se juca si se scufunda in mica piscina a unei comunitati de vecini. 

Potrivit mamei sale, persoana care se ocupa de fiul ei si-a dat seama rapid ca se intampla ceva, desi, probabil, nimeni nu si-ar fi putut imagina experienta teribila prin care trecea baietelul sub apa.

Din cauza efectului puternic de aspiratie al canalului de scurgere, corpul baiatului ramasese prins in grilajul de pe fundul bazinului, ceea ce l-a impiedicat sa iasa singur la suprafata si i-a obligat pe adultii care i-au venit in ajutor sa traga puternic de el pentru a-l elibera. Din fericire, printre vecini se afla un medic care a reusit sa-l resusciteze, impiedicand o tragedie si mai mare.

Dupa doua zile de spitalizare, baiatul a fost externat fara sechele fizice, in afara de ranile socante, Rosa a spus ca fiul ei este bine, dar vrea sa raspandeasca povestea lui pentru a sensibiliza opinia publica cu privire la acest tip de accidente, care, din pacate, se repeta vara de vara. De altfel, in comentariile care urmeaza postarii ei de pe Instagram putem citi marturiile unei mame care si-a pierdut fiul in urma cu cativa ani din acelasi motiv si pe cele ale altor utilizatori care sustin ca au fost martori la situatii similare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Piscine copii Pericol copii

Articole recomandate

Citeste si despre