IKEA recheama un produs destinat bebelusilor pentru ca reprezinta pericol de sufocare

/ / Modificat: 2019-09-30
IKEA recheama un produs destinat bebelusilor pentru ca reprezinta pericol de sufocare

IKEA indeamna toti clientii care au cumparat baveta pentru bebelusi MATVRÅ, in culorile Albastru/Rosu (2 bucati) sa nu o mai foloseasca si sa contacteze magazinul pentru remediere, arata un comunicat al companiei citat de Mediafax.

"Toate produsele noastre sunt testate si respecta legislatia si standardele relevante. In ciuda acestui fapt, am primit rapoarte care fac referire la faptul ca accesoriul de prindere de pe produsul MATVRÅ se poate desprinde, reprezentand un pericol de sufocare in cazul in care este inghitit," arata documentul.

bavete

"Accesoriul de prindere s-ar putea desprinde"

IKEA indeamna toti clientii sa returneze produsul la IKEA pentru o rambursare completa sau pentru a primi un produs similar. Nu este necesara o dovada a platii.

"A ajuns in atentia noastra ca există riscul ca accesoriul de prindere s-ar putea desprinde în cazul in care copilul trage de el," spune Emelie Knoester, Business Area Manager la IKEA din Suedia. "Bavetele cu acelasi nume, MATVRÅ, cu model fructe/legume, verde/galben, sunt sigure pentru utilizare datorita materialului si designului diferite," a mai spus aceasta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre