Rapirea Alexandrei a fost filmata de o camera de supraveghere. Gheorghe Dinca a lovit-o si a legat-o

/ / Modificat: 2019-08-05
Rapirea Alexandrei a fost filmata de o camera de supraveghere. Gheorghe Dinca a lovit-o si a legat-o

Alexandra a fost rapita chiar din spatele liceului la care invata, iar toata scena a fost filmata de o camera de supraveghere. Acestea redau momentul in care Gheorghe Dinca o loveste cu brutalitate pe fata, cand incerca sa scape.

"Se vede exact cum in spatele liceului a fost luata Alexandra, cum ea la un moment a incercat sa iasa din masina, cum o loveste cu pumnul in fata, iar apoi sta 20 de minute cu masina in parcare, unde o leaga fedeles si pleaca mai departe in centrul orasului," este declaratia unui avocat facuta la Antena 3.

Cum arata camera in care a fost sechestrata Alexandra

Potrivit surselor din ancheta, Alexandra a fost tinuta intr-o camera situata chiar in spatele casei lui Gheorghe Dinca. Incaperea are o latime de 2,7 metri si o lungime de 4 metri, fara niciun geam si doar cu un bec.

Adolescenta ar fi fost legata cu o curea de un pat amplasat pe un schelet metalic, sudat in fier beton. Chiar si-asa, Alexandra a reusit sa ajunga la telefonul lui Dinca aflat pe noptiera si sa sune la 112. Langa telefon se afla si cartea de vizita a unui inginer cadastrist, de pe care fata le-a citit politistilor adresa.

Langa un perete se mai afla un televizor mic, chei si doua resouri improvizate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gheorghe dinca Tragedie caracal

Articole recomandate

Citeste si despre