Ali se zbate intre viata si moarte dupa ce s-a electrocutat intr-o gara. Doar o minune il mai poate salva

/ / Modificat: 2023-05-24
Ali se zbate intre viata si moarte dupa ce s-a electrocutat intr-o gara. Doar o minune il mai poate salva

Ali este un tanar in varsta de 15 ani din Turcia, care acum se zbate intre viata si moarte dupa ce a vrut sa isi faca un selfie. Adolescentul s-a electrocutat in gara din Kirikkale, pe data de 6 mai si a suferit arsuri grave. 

Medicii ii dau sanse minime de supravietuire si spun ca doar o minune il mai poate salva. 

Ali impreuna cu prieteni de-ai sai s-au strecurat in zona vagoanelor stationate din gara si s-a urcat pe unul dintre acestea pentru a-si face un selfie. Totul a pornit dupa ce baiatul a acceptat aceasta provocarea din partea prietenilor. 

Aflat pe vagon, Ali a intins pana sa isi faca fotografia si, din nefericire, a atins una dintre liniile de inalta tensiune. S-a prabusit imediat la pamant, iar prietenii sai au mers imediat dupa ajutor. 

„A făcut un pariu cu prietenii săi, de genul „nu vei putea face asta”.

În timp ce se afla pe vagonul de marfă și ridică mâna, curentul s-a revărsat ca o cascadă. În acest timp, a luat foc și a căzut la pământ. Oamenii de la securitate au intervenit imediat. Dar în câteva minute, el deja ardea", a declarat presei locale tatăl băiatului rănit, Hidayet Altundal.

Medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire 

Desi au facut tot posibilul sa il salveze pe Ali, medicii spun ca sansele de supravietuire ale adolescentului sunt foarte mici. 

"Este de patru zile în spital aici. Medicii au spus că riscul de supravieţuire este scăzut. Dar în prezent starea lui se îmbunătățește”, a adăugat tatăl său.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Viata Electrocutarea la copii

Articole recomandate

Citeste si despre