A dat nastere celui de-al saselea copil, insa nu a mai apucat sa il tina in brate. A fost rapusa de COVID

/ / Modificat: 2021-01-08
A dat nastere celui de-al saselea copil, insa nu a mai apucat sa il tina in brate. A fost rapusa de COVID

Lacrimi si multa durere pentru o familie din California. O tanara mamica s-a stins la scurt timp dupa ce a dat nastere celui de-al saselea copil, din cauza complicatiilor aparute in urma infectiei cu coronavirus. Nu a mai apucat sa isi stranga copilul in brate. 

Ashley Gomez lucra ca asistenta intr-un camin, cand s-a infectat cu coronavirus in ciuda precautiilor, scrie New York Post. A inceput sa se simta rau la sfarsitul lunii decembrie. Ea a ajuns de urgenta la spital pentru ca nu mai putea respira. 

Ashley a fost supusa unei operatii de urgenta si a nascut, pe 20 decembrie, prin cezariana, insa, mamica si fiul au fost separati imediat din cauza riscului de infectare.

“Ce ma doare cel mai tare este ca nu a apucat sa-si tina bebelusul in brate”, a declarat sotul femeii care a mai adaugat ca baietelul nascut perfect sanatos va purta numele “Corey”.

A doua zi dupa ce a nascut, starea de sanatate a femeii s-a inrautatit. Familia a povestit ca tanara mamica a lucrat din greu, in ciuda conditiei sale, dar a avut mare grija cu pacientii sai si a respectat masurile anti-COVID.

„Sunt socata, mai ales ca a fost extrem de atenta. A purtat masca, inclusiv echipament de protectie”, a declarat mama femeii. „Si-a iubit foarte mult copiii. Baietii ei au insemnat totul pentru ea”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre