Cum se face scoala in tarile in care elevii au revenit la ore. Palarii de distantare si dezinfectanti

/ / Modificat: 2020-05-07
Cum se face scoala in tarile in care elevii au revenit la ore. Palarii de distantare si dezinfectanti

Pandemia de coronavirus a inchis scolile de pe tot globul pentru incetinirea raspandirii bolii, decizie care a afectat 1,4 miliarde de elevi din intreaga lume

La aproape doua luni de cand OMS a declarat pandemia, cateva tari, unde numarul cazurilor de infectari este in scadere, au redeschis portile scolilor. Dar cu masuri de precautie pentru ca elevii sa fie siguranta.

Cum arata scoala in tarile in care elevii au revenit la cursuri

Este cazul Israelului, Danemarcei, Norvegiei, Chinei, Germaniei si Japoniei, tari care s-au adaptat la noua realitate. Pentru a reduce riscul de infectie, bancile elevilor din Danemarca, Israel si Norvegia se afla la o distanta de sase metri, recomandarea oficiala pentru o distantare sociala eficienta.

In Israel, elevilor nu li se permite contactul fizic cu colegii sau cu personalul scolii.

In Danemarca, copiii intra pe mai multe intrari pentru a preveni aglomeratie, iar parintii nu au voie in scoala. in curtea scolii s-au montat chiuvete si exista regula ca elevii sa se spele pe maini cel putin o data la o ora.

danemarca

In estul Chinei, elevii poarta palarii cu elice, care masoara un metru si jumatate pentru a le aminti de distantarea sociala.

china palarii

Un profesor de la o scoala din sud-vestul Chinei, provincia Sichuan verifica temperatura elevilor.

china prof

In Norvegia, copiii isi petrec ziua in grupuri de trei sau sase, in functie de varsta. Inainte de pandemie, intr-o clasa erau 20 de elevi.

norvrgia bun

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Revenire scoala Danemarca

Articole recomandate

Citeste si despre