Mama a opt copii s-a stins din viata la cateva ore dupa ce a fost externata: "A fost prea tarziu"

/ / Modificat: 2020-04-28
Mama a opt copii s-a stins din viata la cateva ore dupa ce a fost externata:

O femeie din Iasi, mama a opt copii, a murit la cateva ore dupa ce s-a externat din spital, unde a ajuns din cauza ca a inceput sa tuseasca. Ea se temea de coronavirus, dar avea cancer.

 

Intoarsa de cateva saptamani din Danemarca, Agripina Ilie in varsta de 60 de ani, a inceput sa dezvolte o tuse severa. A mers la medic pentru un control de rutina si a fost internata in spital.

Femeia muncea de cinci ani in Danemarca, alaturi de trei fiice ale sale.

"Mama s-a intors acasa in vacanta. Lucra in Danemarca la un hotel. De cand a ajuns acasa, incepuse sa tuseasca. Initial a mers la o clinica sa-si faca niste controale si acolo i s-a spus sa mearga de urgenta la Spitalul de Pneumoftiziologie, pentru ca are apa la plamani. S-a internat pe data de 14 aprilie. In afara de faptul ca tusea, nu avea niciun alt simptom. In saptamana respectiva i-au scos apa de la plamani. Un litru jumatate din cate stiu. In primele zile de la internare i-au luat biopsie din plamani si la cateva zile distanta am aflat ca are cancer la plamanul drept," a povestit fiica femeii, potrivit Observatornews.ro. 

"A ajuns la spital in faza terminala"

Fiicele femeii i-au ascuns faptul ca are aceasta boala incurabila, ca sa o protejeze. Din pacate, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. A fost trimisa acasa, unde s-a stins din viata cateva ore mai tarziu.  

"Pacienta a ajuns la spital in faza terminala. Avea cancer de gradul IV, un tip de cancer galopant. Cadrele medicale au facut tot ceea ce le-a stat in putinta pentru a tine femeia in viata. Familia a luat-o acasa pe proprie raspundere. Noi am fi putut sa o transferam la IRO pentru ca acolo se merge doar pe baza de programare," a precizat managerul Spitalul de Pneumoftiziologie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Opt copii Cancer Tuse Danemarca

Articole recomandate

Citeste si despre