7 copii plang in prag de Craciun langa mama lor bolnava de cancer

/ / Modificat: 2019-12-21
7 copii plang in prag de Craciun langa mama lor bolnava de cancer

Fara mancare si jucarii, in prag de Craciun, 7 copii (cel mai mic 1 an si cel mai mare 13 ani)  plang langa mama lor bolnava de cancer.

Ionela Butnariu din Dorhoi, in varsta de 40 de ani, face chimioterapie pentru cancer uterin, cu care a fost diagnosticata in urma cu sase luni, dupa nasterea ultimei sale fetite. 

Tanara mamica sta tinutuita intr-un pat, pentru ca de cand s-a imbolnavit nu mai are putere sa faca nimic, iar inima ii plange cand isi vede copiii lipsiti de orice ajutor. Nu mai are putere sa le dedice timp si nici sa le ofere ce au nevoie.

”Mi-au dat lacrimi in ochi cand am vazut ca aproape nu mai avea putere sa lupte cu boala crancena. Mi-a povestit cu lacrimi in ochi ca nu are pijamale, halat, lenjerie de corp, papuci plus haine marimea S-M sa mearga la spital, deoarece a slabit foarte mult si ii sunt mari toate. Nu am stat pe ganduri si m-am intors la ea cu toate cele cerute – noi cumparate, iar la copilasi cu dulciuri si inclusiv bani de drum, deoarece urmeaza sa plece la Iasi pentru alta sedinta de chimioterapie”, a scris pe Facebook o femeie care a ajutat-o pe mamica atat de bolnava. 

Micutii au primit pana acum haine si jucarii. Fetita in varsta de 13 ani este acum sprijin pe toti fratii ei, de care are grija in lipsa mamei. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre