2 copii abandonati in casa de mama fara apa si mancare, timp de 9 zile

/ / Modificat: 2023-07-11
2 copii abandonati in casa de mama fara apa si mancare, timp de 9 zile

O mama si-a inchis in casa cei doi copii, un baietel de doi ani si o fetita de trei ani, timp de noua zile, pentru a se putea distra cu iubitul.

Tanara in varsta de 23 de ani, care locuieste in Kiev (Ucraina), a pus la cale acest plan, impreuna cu iubitul ei, pentru a face rost de bani. Planul diabolic al mamei era sa ii infometeze pe copii pentru ca apoi sa posteze imagini cu ei pe Facebook pentru a cere bani de la oamenii impresionati de saracia in care traiesc micutii.

Un jurnalist local a comparat apartamentul in care au fost lasati micutii fara apa si mancare cu lagarul de la Auschwitz - "o camera de tortura pentru copii."

Copiii au mancat tapetul de pe pereti

Din pacate, micuta Anna, care a supravietuit in mod miraculos, spre deosebire de fratele sau Danill, care a decedat, au fost nevoiti sa manance si tapetul de pe perete.

Anchetatorii au declarat ca s-au gasit urme ale dintilor micutilor pe pereti, semn ca acestia au incercat sa manance tapetul, dar si linoleumul, noteaza thesun.co.uk.

kiev1

"Nu pot gasi o scuza pentru fapta mea", a spus mama in fata instantei.

Mama copiilor a fost supusa unei expertize psihiatrice, medicii stabilind ca ea are discernamant si poate fi judecata pentru crima, fiind pasibila de 15 ani de inchisoare.

Fetita subnutrita a ajuns pe mana medicilor, si-a revenit si urmeaza sa fie adoptata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii abandonati

Articole recomandate

Citeste si despre