Un baietel i-a trimis tatalui sau o scrisoare in Rai. Raspunsul emotionant al conducerii Postei

/ / Modificat: 2018-12-07
Un baietel i-a trimis tatalui sau o scrisoare in Rai. Raspunsul emotionant al conducerii Postei

 Un baietel in varsta de 7 ani, pe nume Jase Hyndman, i-a trimis tatalui sau, decedat in urma cu 4 ani, o felicitare in Rai. Astfel, micutul considera ca asa isi poate sarbatori tatal, care era nascut in noiembrie.

Pe plic nu era trecuta nicio adresa, ci doar o rugamite adresata postasului: „Domnule postas, poti sa-i duci asta lui tati, in Rai, de ziua lui?”. Impresionat de gestul baietelului, Sean Miligan, managerul companiei i-a rapuns personal lui Jase.

Ce raspuns a primit de la Posta britanica

"In timpul expedierii scrisorii tale, am devenit constienti de cateva pericole. Asa ca am vrut sa profit de aceasta ocazie si sa-ti spun cum am reusit sa ducem cu succes in Rai scrisoarea pentru tatal tau. A fost o provocare dificila, pentru ca am fost nevoiti sa evitam stelele si alte obiecte galactice in drumul spre Rai. Insa poti sa fii linistit ca aceasta scrisoare foarte importanta a fost expediata cu succes. Prioritatea Royal Mail (n.r. Posta Regala Britanica) este sa expediem in siguranta corespondenta voastra, care este foarte importanta. Personal, voi face tot ce-mi sta in putere sa ma asigur ca scrisorile voastre vor ajunge cu succes in Rai”, a scris acesta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scrisoare

Articole recomandate

Citeste si despre