Scolile din Capitala se pregatesc pentru scenariul rosu. Anuntul facut de ministrul Educatiei

/ / Modificat: 2020-10-15

Toate scolile din Capitala se pregatesc pentru scenariul rosu, trecerea la cursuri exclusiv online, in conditiile in care incidenta cazurilor a ajuns la 2,82. monica anisie

Comitetul pentru Situații de Urgența din Bucuresti  urmeaza sa se reuneasca  pentru a analiza cererea mai multor scoli de a trece in scenariul rosu. De asemenea, alte 15 scoli din Capitala au cerut suspendarea cursurilor fizice si trecerea la scenariul rosu, care presupune cursuri exclusiv online.

In total, 43 de scoli au cerut trecerea la scenariul rosu, iar 28 dintre ele sunt deja inchise.De menționat este faptul ca in cazul in care incidența cazurilor din Bucuresti depaseste pragul de 3 la 1.000 de locuitori, toate scolile vor intra in scenariul rosu.

"La nivelul municipiului Bucuresti intr-adevar ne pregatim pentru scenariul rosu, daca se atinge indicele de 3 la mie, asa cum se stie. De aceea, saptamana aceasta am solicitat prefectului de Bucuresti sa avem o intalnire sa ne pregatim pentru scenariul rosu”, a declarat Monica Anisie, la iesirea de la ISMB, in aceasta dimineata.

Toate scolile din Capitala se pregatesc pentru scenariul rosu, trecerea la cursuri exclusiv online, in conditiile in care incidenta cazurilor a ajuns la 2,82. 
Comitetul pentru Situații de Urgența din Bucuresti  urmeaza sa se reuneasca  pentru a analiza cererea mai multor scoli de a trece in scenariul rosu.
De asemenea, alte 15 scoli din Capitala au cerut suspendarea cursurilor fizice si trecerea la scenariul rosu, care presupune cursuri exclusiv online. in total, 43 de scoli au cerut trecerea la scenariul rosu, iar 28 dintre ele sunt deja inchise.
De menționat este faptul ca in cazul in care incidența cazurilor din Bucuresti depaseste pragul de 3 la 1.000 de locuitori, toate scolile vor intra in scenariul rosu.
„La nivelul municipiului Bucuresti intr-adevar ne pregatim pentru scenariul rosu, daca se atinge indicele de 3 la mie, asa cum se stie. De aceea, saptamana aceasta am solicitat prefectului de Bucuresti sa avem o intalnire sa ne pregatim pentru scenariul rosu”, a declarat Monica Anisie, la iesirea de la ISMB, in aceasta dimineața.

Articole recomandate

Citeste si despre

Modifică Setările