Pregateste-te pentru Marea Dezghetare!

/ / Modificat: 2006-03-27
Pregateste-te pentru Marea Dezghetare!





 

Manny, un mamut blanos, Sid, un lenes guraliv, Diego, un tigru viclean cu niste colti infricosatori si veverita Scrat, eroii din Epoca de gheata, revin pe marile ecrane incepand cu 31 Martie. Cei patru isi continua aventura, nevoiti fiind sa faca fata unui nou fenomen, dezghetul.

Dupa cum bine v-ati dat seama, este vorba de partea a doua filmului "Epoca de gheata- Dezghetul" (Ice Age 2 – The Meltdown). Totul incepe sa se topeasca, iar valea animalutelor urmeaza sa fie distrusa. Epoca de gheata se sfarseste, iar animalele sunt incatate de noua lor lume, un paradis topit, o revenire la viata normala.  

Manny se gandeste sa isi intemeieze o familie, numai ca nu a mai intalnit niciun mamut in ultima vreme si ajunge sa se gandeasca ca este ultimul mamut ramas in viata, pana cand o intalneste pe Ellie (Queen Latifah), singura femela mamut de pe pamant.

Eroii nostri trebuie sa fie mai uniti ca niciodata. Ei descopera ca incalzirea climei si dezghetul ridica o problema serioasa: apele dezlantuite vor inunda valea, ei trebuie sa instiinteze pe toata lumea si sa gaseasca o cale de a scapa de potopul care se apropie. Asadar, cei trei eroi, se imbarca intr-o misiune extrem de periculoasa, iar singura lor cale de salvare este de a ajunge la capatul celalalt al vaii.

Vor reusi oare cele 4 personaje si prietenii lor sa-si implineasca misiunea? Urmareste impreuna cu copilul tau si afla cum se va sfarsi aventura unor creaturi guralive puse tot timpul pe sotii!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre