4 seriale pe care trebuie sa le vezi in timpul sarcinii

/ / Modificat: 2023-04-19
4 seriale pe care trebuie sa le vezi in timpul sarcinii

Poate ca nu stii inca, dar exista seriale perfecte pentru femeile insarcinate. Sunt cu atat mai interesante cu cat urmeaza sa devii mamica pentru prima oara. 

Iti recomandam patru seriale care ne-au atras atentia si pe care consideram ca te vor ajuta sa devii o mama mai buna. Prin urmare, bucura-te de timpul liber din timpul sarcinii si urmareste-le singura sau alaturi de partener. 

1. The Letdown

Acest serial spune povestea unei mame care se simte coplesita pentru ca nu stie cum sa faca fata maternitatii (fiind mama pentru prima data). Ea alege sa se alature unui grup de suport la care participa alti parinti aflati in aceeasi situatie, fara sa stie cat de excentrici se vor dovedi a fi acestia.

Bineinteles, serialul este plin de momente amuzante, prin urmare pregateste-te sa razi copios. 

2. Workin' Moms

Serialul Workin’ Moms reflecta realitatea multor familii cu copii. Prin urmare daca esti insarcinata sau ai deja un copil, iti recomandam sa urmaresti acest serial pentru a trece cu bine peste urmatoarea etapa de schimbare: intoarcerea la munca. Aceasta perioada este una dintre cele mai stresante situatii din perioada postpartum, care poate declansa unele tulburari de dispozitie.

Acest serial reflecta modul in care fiecare dintre femeile din serial traieste perioada postnatala. Astfel, scenele de umor sunt intercalate cu scene de drama, ambele legate de revenirea la rutina muncii in afara casei.

3. Gilmore Girls

Acest serial prezinta relatia dintre o mama singura (Lorelai) si fiica ei adolescenta (Rory). Cele doua cresc impreuna si evolueaza una odata cu cealalta.

Dupa vizionarea lui, te puteti delecta cu editia speciala “A year in the life”, care reia viata personajelor din micul oras Stars Hollow, la 10 ani distanta de finalizarea serialului.

4. The Crown

Dupa cum probabil poti ghici, viata unei mame nu este deloc simpla. Este plina de sacrificii, de evenimente neasteptate, de curaj si de multa dragoste.

In aceasta ordine de idei, iti recomandam sa urmaresti viata Elisabetei a II-a, tanara regina a Angliei, care a mostenit coroana la doar 25 de ani. Si nu numai atat, ci si cu doi copii mici si un sot care nu o sustinea prea mult.

Pe langa fotografiile uimitoare, aceasta productie prezinta probleme politice si sociale englezesti, din anii 1940 pana in prezent. Are ca protagonista o femeie care invata sa se descurce zi de zi cu rolul ei neasteptat.

FOTO: pexels.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Seriale familie Activitati femei insarcinate

Articole recomandate

Citeste si despre