Imaginea aceasta a impresionat o lume intreaga. Ce s-a intamplat dupa ce a devenit virala

/ / Modificat: 2021-07-05
Imaginea aceasta a impresionat o lume intreaga. Ce s-a intamplat dupa ce a devenit virala

Orice parinte este dispus sa isi rupa de la gura pentru a se asigura ca nu ii lipseste nimic copilului. Un barbat din Manila, Filipine, a devenit cunoscut in toata lumea dupa ce si-a dus fetele la fast-food, iar el le-a privit cum mananca pentru ca nu i-au ajuns banii pentru trei meniuri.

Tatay Ryan isi creste singur cele doua fiice, iar in martie 2017 o imagine cu el si fetele a devenit virala pe internet si a umplut multi ochi de lacrimi. Barbatul isi daduse ultimii bani pe doua meniuri pentru fiicele sale, iar el s-a multumit sa se hraneasca cu bucuria lor.

Povestea lui a emotionat intreaga lume

Fotografia cu pricina a ajuns imediat pe internet, iar cel care l-a fotografiat pe Tatay Ryan a dezvaluit ca barbatul nu a luat niciun fel de mancare pentru el deoarece nu i-au mai ajuns banii. Daduse tot ce avea pentru ca Rose Ann si Rose Mae sa se bucure de o masa imbelsugata.

Dupa ce imaginea a devenit virala pe internet, conducerea restaurantului fast-food a decis sa il ajute pe barbat si pe copiii lui. Astfel, Tatay a putut comanda mancare pentru familia lui si nu a platit niciun ban.

Mai mult de atat, barbatul le-a sarbatorit zilele de nastere fetitelor sale in localul respectiv. Dupa ce povestea sa a facut inconjurul lumii, localnicii din zona au fost impresionati de cazul trist al barbatului, asa ca i-au facut un cont de Facebook pentru ca el sa tina legatura cu cei care vor sa-l ajute pe viitor.

Articole recomandate

Citeste si despre