Dragoste de frate: S-a ras in cap pentru ca sora lui sa nu se simta singura in lupta cu cancerul

/ / Modificat: 2020-08-12
Dragoste de frate: S-a ras in cap pentru ca sora lui sa nu se simta singura in lupta cu cancerul

Cancerul nu are limita de varsta atunci cand isi "alege" victimele, dar la fel se poate spune si despre dragostea dintre frati. Iar o fetita de 3 ani si fratele ei mai mare sunt dovada vie a acestei legaturi indestructibile.

Kohen Bowden nu a avut nevoie de cuvinte pentru ca surioara lui, Lula Beth, sa stie cat de mult o iubeste si ca este alaturi de ea atunci cand medicii au diagnosticat-o cu cancer. Cand micuta a trebuit sa se rada in cap pentru ca o astepta o lupta grea cu boala si ar fi urmat, oricum, sa isi piarda parul, Kohen nu a stat prea mult pe ganduri si a cerut sa fie tuns si el la zero. Nu putea sa faca boala sa dispara, dar asa a inteles el sa isi arate sprijinul si dragostea.

Lula Beth a fost diagnosticata cu cancer in martie 2020. A fost cel mai negru moment din viata familiei Bowden. Micuta se tot simtea rau si parintii au dus-o la mai multi medici, insa acestia nu reuseau sa ii puna un diagnostic. Abia cand au ajuns cu ea la urgenta, unde i s-au facut mai multe teste, i-a fost descoperita o tumoare la rinichi.

Operatia si chimioterapia, singurele variante

Mama copiilor, Kristin, s-a gandit cu groaza ca fetita isi va pierde parul din cauza tratamentului si timp de 10 saptamani s-a tot gandit cum sa isi pregateasca micuta cu bucle aurii pentru acel moment. I-a spus-o in timp ce isi tundea baiatul cu o masina de tuns: "Intr-o zi s-ar putea sa facem la fel si cu parul tau", i-a spus Kristin Lulei. Iar replica fetitei a fost surprinzatoare si coplesitoare in acelasi timp: "Pai hai s-o facem chiar acum!".

Dragostea de frate este mai puternica decat cancerul

Acea fetita dulce si care intrase intr-o batalie complet nedreapta pentru ea chiar nu se temea de nimic, desi are doar 3 ani! "Cancerul este dur, dar ea este si mai dura! Lupta ca un copil. Lupta ca Lula a mea. Ea este eroina mea. Destinul ei este sa lupte si sa inspire", scria mama sa intr-o postare.

Cancerul nu invinge dragostea de frate

Cand Kohen a aflat ca Lula Beth va fi rasa in cap, a cerut sa fie tuns si el la fel. Mai mult, i-a spus mamei sale ca vrea ca surioara lui sa fie cea care il tunde. Intreaga scena a fost imortalizata de Kristin Bowden, care este fotograf de profesie, iar imaginile au fost distribuite online si au starnit emotia unui numar impresionant de oameni, care ii cunosteau sau nu.

Dragostea de frate este mai puternica decat cancerul

Dupa ce Lula Beth a fost operata, Kristin a aflat si ea ca avea o tumoare la unul dintre ovare, asa ca a fost nevoie sa se opereze pentru extirpare. Au venit, insa, si vesti bune: tumoarea sa nu fusese maligna, iar Lula Beth a scapat si ea de boala dupa operatie si tratament. Ce ramane in urma acestei batalii? O legatura indestructibila si dovada ca niciun obstacol nu este prea greu de depasit daca ai langa tine oameni care te iubesc si te sprijina.

Dragostea de frate este mai puternica decat cancerul

Lula Beth a implinit 4 ani pe 31 iulie si dupa numai o saptamana a facut si ultima sedinta de chimioterapie. A trecut prin aceasta incercare cu zambetul pe buze si cu o putere incredibila, care ar trebui sa fie o inspiratie pentru oricine.

Dragostea de frate este mai puternica decat cancerul

Sursa: brightside.me, Facebook/Kristin Bowden

Taguri Cancer

Articole recomandate

Citeste si despre