Cum sa castigi 22 de milioane de dolari intr-un an, la doar 8 ani

/ / Modificat: 2018-12-06
Cum sa castigi 22 de milioane de dolari intr-un an, la doar 8 ani

Un pusti de 8 ani din SUA se afla în fruntea topului celor mai mari castiguri pe platforma de video-sharing. Acesta are un canal de YouTube pe care posteaza recenzii la jucarii, iar Forbes estimeaza ca numai in 2018, Ryan a castigat 22 de milioane de dolari.

Pustiul posteaza recenziile pe canalul de YouTube "Ryan ToysReview", care este updatat aproape zilnic.

Al doilea loc in acest top este ocupat, in 2018, de Jake Paul, care a incasat din YouTube cu jumatate de milion de dolari mai putin decat Ryan. Pe locul trei se afla canalul "The Dude Perfect", cu incasari de „doar” 20 de milioane de dolari.

Un video postat in data de 2 decembrie pe canalul lui Ryan a strans pana la momentul scrierii acestui material aproape 1,7 milioane de vizualizari. Castigurile pustiului, fara taxe taxe, impozite si facturi catre agenti sau avocati, s-au dublat fata de anul trecut.

Intrebat de NBC de ce copiii se uita la clipurile postate de el, Ryan a raspuns simplu: „Pentru ca sunt amuzant si ii distrez”.

17,3 milioane de abonati si 26 miliarde de vizualizari

Canalul de YouTube a fost deschis de parintii lui Ryan in luna martie 2015. Are 17,3 milioane de abonati si a strans pana acum un total de 26 de miliarde de vizualizari.

Un milion din cele 22 este generat de pre-roll-uri (n.r. reclamele care ruleaza inaintea clipului). Restul de 21 de milioane provin din postari sponsorizate, potrivit Forbes. Este de inteles: o jucarie care primeste o recenzie pe acest canal se poate vinde instant din magazine.

In august, lantul american de supermarketuri Walmart a scos pe piata o linie de jucarii si haine pentru copii botezata Ryan's World. Clipul in care pustiul, alaturi de familie, cauta raionul unde se afla acestea a strans nu mai putin de 14 milioane de vizualizari in trei luni.

Pentru ca este inca doar un copil, 15% din tot ce castiga este transferat intr-un cont bancar pe care il va putea accesa cand va devenit major.

Familia lui Ryan mai are un canal de YouTube - Ryan's Family Review. Aici apar si surorile gemene ale baiatului. Un clip cu titlul „10 experimente stiintifice pe care le poti face acasa pentru copii” a strans nu mai putin de 26 de milioane de vizualizari.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii Youtube

Articole recomandate

Citeste si despre