Connect-R rupe tacerea despre problemele de la scoala ale fetitei sale: "Iti ia ceva din bucuria copilariei"

/ / Modificat: 2021-10-03
Connect-R rupe tacerea despre problemele de la scoala ale fetitei sale:

Fetita lui Connect-R a inceput deja scoala, dupa o copilarie marcata de probleme grave de sanatate. Artistul este foarte emotionat pentru fiica sa si spera ca ea sa aiba parte de clipe cat mai frumoase in colectivitate, desi situatia a luat o turnura neasteptata.

Connect-R si Misha au ales cu grija unitatea de invatamant pentru Maya, dornici ca fetita lor sa aiba parte de ce este mai bun. Ei au preferat o scoala particulara, care functioneaza dupa modelul nord-american de educatie, pornind de la faptul ca elevii sunt transportati la si de la scoala cu un microbuz special si continuand cu felul in care studiaza si in care sunt alese materiile.

Probleme la scoala pentru Maya

In ciuda tuturor eforturilor parintilor, fetita lui Connect-R nu este prea bucuroasa de schimbarea din viata ei. Artistul considera ca acest lucru este din cauza ca scoala si obligatiile care vin odata cu ea o impiedica sa se bucure in voie de lucrurile pe care le facea pana acum.

"Maya nu pare foarte bucuroasa ca merge la scoala. Poate exagerez si eu putin, poate ca nu. Cert este ca scoala, vrand-nevrand, iti ia ceva din bucuria copilariei. Nu mai poti sa faci ce te taie capul, sa te joci sau sa uiti de tine. Nimicurile copilariei, cum ar fi alergatul sau stropitul, de exemplu, sunt usor-usor inlocuite de obligatii. De aceea cred ca Maya nu e atat de entuziasmata de postura de eleva in clasa a-ntaia" - Connect-R (sursa: impact.ro)

Lipsa de placere a Mayei pentru scoala nu este chiar o surpriza pentru Connect-R.

"Nici eu nu m-am omorat dupa scoala. Poate seamana cu mine si pe partea asta si atunci o inteleg. Dar altfel, scoala aleasa pentru Maya e formidabila. Nu ne facem niciun fel de griji, nici macar in contextul raspandirii coronavirusului", a punctat Connect-R.

Articole recomandate

Citeste si despre