Comediantul Brad Williams a strans 240.000 de dolari pentru baietelul batjocorit de colegi. Il trimite la Disn

/ / Modificat: 2020-02-22
Comediantul Brad Williams a strans 240.000 de dolari pentru baietelul batjocorit de colegi. Il trimite la Disn

Quaden Bayles este un baietel in varsta de 9 ani care a impresionat o lume intreaga zilele trecute cu povestea sa.

Baietelul a fost batjocorit de colegii de la scoala, iar mama lui a avut un soc cand si-a luat copilul de la cursuri. Acesta a inceput sa planga si i-a marturisit mamei ca isi doreste sa moara. Sa ii dea o franghie ca sa se spanzure pentru ca nu mai suporta sa fie umilit si batjocorit de colegii de la scoala din cauza felului in care arata.

Quaden Bayles sufera de nanism, boala care l-a facut sa devina tinta umilirii. Mama baietelului a filmat momentul si a transmis tuturor parintilor un mesaj: sa isi invete copiii ce inseamna compasiunea si sa le explice despre cat de important este sa fim alaturi de copiii cu dizabilitati. 

Mesajul mamei a devenit viral si foarte multi oameni au sarit in ajutorul lui Quaden. Mai multe vedete i-au transmis mesaje acestuia, inclusiv actorul Hugh Jackman. Comendiantul american Brad Williams, care sufera si el de acondroplazie , o tulburare genetica care are ca rezultat nanismul, a strans pe Facebook bani pentru a-i face o bucurie imensa baietelului. Acesta a reusit sa stranga de vineri 240.000 de dolari si vrea il trimita pe Quaden la Disneyland.  

"Gestul pe care l-am facut nu este doar pentru Quaden, ci pentru orice persoana din lumea asta care a fost umilita si i s-a spus ca nu este suficient de buna. Vreau sa-i aratam lui Quaden ca exista si bine in lume si suntem demni de asta", a declarat comediantul Brad Williams. 

Brad Williams a marturisit ca o parte din banii stransi ii va dona organizatiilor de caritate anti-bullying". Baietelul de 9 ani considera ca parintii ar trebui sa isi educe copiii si sa ii invete sa fie buni si intelegatori cu persoanele cu dizabilitati. 

"Parintii ar trebui sa ii invete pe copii sa fie draguti cu persoanele cu dizabilitati", a marturisit Quaden. 

Mama lui Quaden a spus ca fiul ei este puternic si isi doreste ca ceilalti oameni sa stie cum se simte si ca nu mai vrea sa sufere in tacere. 

Articole recomandate

Citeste si despre