Baietel de 2 ani, izolat cu un scaun de ceilalti copii, la o cresa din Capitala

/ / Modificat: 2021-03-05
Baietel de 2 ani, izolat cu un scaun de ceilalti copii, la  o cresa din Capitala

O mamica din Capitala a povestit ca baietelul sau in varsta de 2 ani a fost izolat de educatoare de ceilalti copii. Micutul este hiperactiv si sufera de strabism.

Femeia si-a dat seama ca este ceva in neregula cu fiul ei, dupa comportamentul pe care il avea acasa, dupa orele petrecute la cresa.

”Am crezut ca poate sunt o mama panicata. Am crezut ca fiind primul meu copil, exagerez. Am crezut ca "defectul meu" e atat de defect incat nu merita sa stea in preajma celorlalti copii. Are doi ani si 3 luni, aproape. Si da, "teribila varsta de 2 ani" nu l-a ocolit. Frustrari, tantrumuri, tavaleli, muscaturi, planset. Este un copil hiperactiv, dar inteligent. Spune tot ce vrea, tot ce nu vrea.

De doua seri tot repeta "nu iesim, nu iesim", "stai la masa, nu iesi", "stai la locul tau". Am crezut ca sunt doar cuvinte. Ei bine, nu. Puse cap la cap, copilul meu de fapt, imi transmitea lucruri. Copilul era efectiv pus la masuta si iesirea ii era blocata, astfel incat sa nu poata iesi de acolo.

Educatoarele au explicat ca au luat aceasta decizie deoarece copilul ii musca pe ceilalti.

Argument: "ne este drag Patrick, dar nu am avut de ales, sa nu cumva sa muste copiii". Pai eu sa fiu in locul lui, i-as musca de cum i-as prinde, daca m-ai tine izolat.

Privirea lui, cu tot cu strabismul aferent pe care urmeaza sa-l operam, in toate pozele astea, spune totul. Intr-una din poze se uita cu jind la copii. Probabil oamenii astia au impresia ca nu am trecut prin suficiente momente dificile, mai trebuia adaugat ceva, de ce sa fim linistiti? De ce sa fim "oameni"? Inteleg ideea de business, inteleg faptul ca totul e despre bani. Dar e doar un copil...” a scris mama, revoltata, pe Facebook.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre