Ecaterina Andronescu vrea ca elevii sa nu mai inceapa cursurile la ora 8:00

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, vrea sa adopte o formula conform careia nu toate scolile sa inceapa orele la ora 8:00.

Precizarile au fost facute in contextul in care primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa introduca o retea de microbuze scolare pentru decongestionarea traficului si a cerut sprijinul Ministerului in vederea implementarii proiectului, potrivit Agerpres.

ecaterina1

"Sunt de acord cu propunerea doamnei primar si chiar ma gandeam - si poate ca acest lucru este valabil in mai multe orase - daca am putea sa gandim o formula: nu toate scolile sa inceapa cursurile la ora 8:00. Sa incercam sa decalam programul in asa fel incat sa nu supraaglomeram orasele. Problema cu microbuzele, propusa de doamna primar Gabriela Firea, functioneaza in Cluj si functioneaza cu rezultate foarte bune. Poate fi o solutie, un model pe care sa il avem in mai multe din orasele noastre aglomerate", a declarat Ecaterina Andronescu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ecaterina andronescu Ministrul educatiei Cursuri elevi

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA