Copil de patru ani suspect de pneumonie, fortat sa doarma pe podea, in spital

/ / Modificat: 2019-12-10
Copil de patru ani suspect de pneumonie, fortat sa doarma pe podea, in spital

Un baietel in varsta de doar patru ani, suspect de pneumonie, a fost fortat sa doarma pe podeaua rece a unui spital, pentru ca nu erau paturi liberi.

Micutul a dormit mai bine de patru ore pe podeaua rece, unde mama lui i-a pus o geaca, asteptand ore in sir sa beneficieze de ingrijiri medicale. Imaginea care a facut inconjurul lumii si a starnit un val de revolta pe internet a fost surprinsa la un spital din Leeds, Anglia.

Patru ore, intins pe podea 

Micutul a asteptat mai bine de opt ore ca sa beneficieze de ingrijiri medicale, iar potrivit declaratiilor facute de mama acestuia, patru dintre ele le-a petrecut pe podea, unde i-a intins o geaca.

"A fost haos. Sistemul medical e in colaps. Nu sunt suficiente paturi," a spus mama lui Jack, Sarah Williment, potrivit Independent.co.uk.

De asemenea, femeia a precizat ca Jack a primit un pat abia dupa 13 ore si jumatate petrecute in spital. Ulterior, el a fost diagnosticat cu gripa si amigdalita.

La scurt timp dupa ce imaginea cu baietelul a facut inconjurul internetului, reprezentantii spitalului le-au cerut scuze celor implicati pentru asteptarea lunga si au motivat situatia revoltatoare prin numarul mare de urgente din ziua respectiva.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pneumonie Spital

Articole recomandate

Citeste si despre