Cea de-a 3 editie a Cupei Tymbark Junior s-a incheiat. Va prezentam campionii

/ / Modificat: 2019-05-29
Cea de-a 3 editie a Cupei Tymbark Junior s-a incheiat. Va prezentam campionii

Echipele care au ajuns in etapa finala a competitiei Cupa Tymbark Junior s-au intrecut pentru marele titlu de campioni la Cumpana, judetul Constanta. 384 de elevi formand 32 de echipe, fete si baieti, cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani, au jucat fotbal cu pasiune si curaj, iar la final, echipe din Bucuresti, Timisoara, Pitesti si Cluj Napoca au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului.

Pentru multi dintre copiii prezenti la Cumpana, Finala Cupei Tymbark Junior a fost mai mult decat o oportunitate excelenta pentru a-si arata talentul la fotbal. Complexul sportiv aflat pe litoral le-a oferit multor copii posibilitatea de a vedea pentru prima data marea si de a se bucura de o experienta deosebita pe care o vor pastra cu siguranta in amintire pentru tot restul vietii.

Sositi la Cumpana, judetul Constanta, din toate colturile tarii, micii fotbalisti au disputat pe 24 mai meciurile din faza grupelor, pe 25 mai semifinalele si partidele pentru locurile 5-6 si 7-8, iar pe 26 mai finalele mici si mari, la fiecare categorie de varsta, U10 si U12. Copiii s-au intrecut ca adevarati sportivi, urmand strategii, strangand din dinti la mici accidentari si bucurandu-se intens la fiecare gol inscris.

Cupa-Tymbark4

Cupa Tymbark Junior, intrecere la fotbal adresata elevilor cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, fete si baieti, se afla la a treia editie. Dupa doi ani in care numarul de elevi inscrisi in competitie a depasit toate asteptarile (122.691 elevi in anul competitional 2016-2017 si 124.759 elevi in 2017-2018), cel de-al 3-lea an al competitiei a adus o noua surpriza placuta organizatorilor: 131.580 de elevi din toata tara s-au inscris la start cu dorinta de a deveni campioni ai Cupei Tymbark Junior.

Competitia Cupa Tymbark Junior se desfasoara anual, in cinci etape: etapa pe scoala, pe localitate, etapa judeteana, zonala si finala. Intrecerea are loc la nivel national si este organizata de Federatia Romana de Fotbal in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale. Partenerul oficial al competitiei este Maspex Romania prin brandul Tymbark.

Laureatii acestei editii

Cupa-Tymbark2

Marii invingatori ai acestei editii a Cupei Tymbark Junior sunt:

U10 FETE

1. Scoala nr. 113 Sector 4 Bucuresti

2. Scoala Nasturelu - Teleorman

3. Liceul „Nicolae Balcescu” Cluj-Napoca

U10 BAIETI

1. Scoala nr. 27 Timisoara

2. Colegiul National „Octavian Goga” Marghita - Bihor

3. Scoala Nr. 39 „Nicolae Tonitza” Constanta

U12 FETE

1. Scoala „Tudor Vladimirescu” Pitesti

2. Scoala „Miron Costin” Suceava

3. Scoala Nr. 6 Drobeta-Turnu Severin

U12 BAIETI

1. Scoala „Ion Agarbiceanu” Cluj-Napoca

2. Scoala „Anghel Saligny” Focsani

3. LPS Botosani

„Ne-am bucurat ca am reusit la aceasta editie sa fixam un nou record in ce priveste numarul de participanti in competitie si pentru ca, in urma feedback-ului primit de la echipe si parinti, Cupa Tymbark Junior creste de la an la an, valoric si prin prisma standardului organizatoric. Pentru FRF, viitorul copiilor nostri in fotbal si in societate, prin valorile si formarea pe care o confera fotbalul, reprezinta obiective esentiale”, a declarat presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu.

Cupa-Tymbark1

Participantii la Cupa Tymbark Junior au jucat, si la aceasta editie, cu multa hotarare. Multi dintre ei s-au remarcat prin pase inspirate, driblinguri realizate cu talent.

„Ii felicitam pe toti elevii care au participat si la aceasta editie si le promitem ca proiectul va continua. Felicitam, de asemenea, profesorii implicati. Stim ca muncesc mult cu micii fotbalisti, ii apreciem si ii respectam pentru acest lucru. Ii invit de pe acum sa se inscrie la urmatoarea editie 2019-2020 pentru ca, pe langa rezultatele obtinute la Cupa Tymbark Junior, marele beneficiu al acestor copii este faptul ca fac miscare, ca practica un sport. Un aspect deosebit de important pentru sanatatea lor si care constituie o prioritate pentru compania noastra”, a declarat Grzegorz Grabowski, CEO Maspex Romania.

Cupa-Tymbark

In Cupa Tymbark Junior se pot inscrie atat echipe de baieti, cat si echipe de fete, fiind structurati pe urmatoarele grupe de varsta: grupa de varsta U8, in care se pot inscrie elevii din clasele pregatitoare, a I-a si a II-a, grupa de varsta U10, in care se pot inscrie elevii din clasele a III-a si a IV-a si grupa de varsta U12, in care pot participa elevii din clasele a V-a si a VI-a.

Inscrierile in editia 2019 – 2020 pot fi facute incepand cu luna octombrie. Informatii detaliate despre competitie pot fi accesate www.cupatymbark.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre