Totul despre Polisano

/ / Modificat: 2011-06-17
Totul despre Polisano

receptie_polisanoGrupul de firme Polisano este primul grup complet integrat din industria farmaceutica si de servicii medicale private din Romania si numara peste 1.800 de angajati. Gama de activitati acoperita include un lant de policlinici, primul spital privat din tara, numeroase centre de dializa, centre de fertilizare in vitro, retea de farmacii, distributie de produse farmaceutice si productie de medicamente.

Grupul Polisano, cu afaceri de peste 300 millioane euro, a investit peste 1.000.000 euro in Centrul de Fertilitate Polisano. Acesta se situeaza in zona de Nord a Bucurestiului in cadrul cladirii Eliade Towers si face parte din planul de extindere a grupului la nivel national. Centrul dispune de o echipa formata din 13 doctori si asistente, intreg personalul fiind specializat la renumita clinica din Austria, Kinderwunschzentrum.

Dotata cu aparatura de ultima generatie, clinica vine in intampinarea tuturor cuplurilor care de ani de zile intampina probleme in a avea un copil. Centrul de Fertilitate Polisano isi desfasoara activitatea intr-un spatiu modern amenajat, cu o suprafata de aproximativ 600 mp. Atmosfera calda si prietenoasa care te intampina inca de la intrare face din acest centru locul in care sperantele prind viata.

Centul de Fertilitate din Bucuresti este o extindere naturala a unei experiente bine consolitate castigate prin Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu.

Valori:

  • Promovam inovatia si profesionalismul in relatia cu clientii si furnizorii pentru o viata mai buna si mai sanatoasa.

  • Ne pregatim continuu pentru a face "totul pentru viata".

  • Pretuim foarte mult relatia personala si atentia cu care ne tratam pacientii.

receptie_polisanoGama de servicii este una completa ce acopera totalmente intreaga gama de probleme cu care s-ar putea intalni cuplurile, iar aparatura noastra este de ultima generatie:

  • analize hormonale si uzuale complete;

  • histerosalpingografie (HSG), laparoscopie diagnostica si terapeutica, histeroscopie, interventii chirurgicale;

  • spermograma, spermocultura, punctie testiculara;

  • proceduri ART: inseminare intrauterina, FiV simpla sau cu ICSI;

  • inghetare sperma si embrioni;

  • donare sperma;

  • tehnici moderne de reproducere asistata: cultura de blastocist (rata de succes mai mare).

Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti

Telefon:
021.310.99.41;
021.310.99.42;
Call center: 021.9267.



Centrul de Fertilitate Polisano Sibiu

Telefon:
0269.22.44.82;
Call center: 021.9267.

Rata extraordinara de succes, un aspect de o maxima importanta. Aceasta se situeaza deasupra centrelor cu traditie din Europa.

 grafic_succes_polisano

Echipa de doctori din Romania este supervizata de renumitul Prof. Dr. Heinz Strohmer, de la Clinica Austria, Kinderwunschzentrum, fapt ce asigura succesul interventilor realizate in Centrul de Fertilitate Polisano.

Cum se realizeaza supervizarea?

Exista un sistem de monitorizare 24/7 intre clinica din Austria si centrele de fertilitate din Romania ale Clinicii Polisano. Prof. Heinz Strohmer, impreuna cu echipa din Romania, urmareste parametrii si rezultatele investigatiilor pentru fiecare caz in parte.

Colaborarea cu clinica din Austria nu se rezuma doar la atat. Polisano deruleaza si un program de specializare a medicilor din centrele de fertilitate, pentru ca nu trebuie sa existe nicio diferenta intre serviciile oferite in Occident si cele oferite de Centrele de Fertilitate ale Clinicii Polisano.

heinz_stohmer

"Centrul de Fertilitate Polisano vine ca o confirmare a acestei realitati, o confirmare a succesului colaborarii si a rezultatelor excelente in ceea ce-i priveste pe pacienti. Succesul tine de echipamentul de ultima generatie si de organizarea de produse standardizate care au avut ca model Centrul din Viena. Personalul din centru este instruit la cele mai inalte standarde si beneficiaza de o pregatire aparte", declara Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer.

ilie_vonica

"Suntem inclusi in programul national de Fertilizare in Vitro, finantat de Ministerul Sanatatii. La Sibiu au fost aproximativ 300 de cupluri anul trecut, cu o rata de succes de peste 50%. Pentru noi, aceasta inaugurare a Centrului de Fertilitate Bucuresti, nu reprezinta doar o reusita de business, ci si o bucurie din punct de vedere uman. Ne bucuram ca putem oferi speranta si fericire pacientilor nostri", a subliniat Ilie Vonica, Presedinte Polisano Grup.

vasile_ciurchea

"Suntem mandri ca planurile noastre de dezvoltare au facut ca Clinica Polisano sa devina un nume de referinta pentru serviciile medicale private din Romania. Centrul de Fertilitate din Bucuresti reprezinta pentru noi un pas firesc al unei povesti de succes ce a inceput in Sibiu. Astfel, Centrul de Fertilitate vine in ajutorul tuturor cuplurilor care in ultimii ani au intampinat reale dificultati in a-si forma o familie", spune Vasile Ciurchea, Vicepresedinte Polisano Grup.

radu_chicea

"Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti nu este doar un centru de fertilizare in vitro, ci si un centru de tratament al fertilitatii. Nu toata lumea are nevoie de procedura de fertilizare in vitro; majoritatea cuplurilor au nevoie de investigatii, de ajutor din partea noastra! Doar o mica parte ajunge sa faca fertilizare in vitro. Aici, avem posibilitatea sa facem tot ce inseamna investigatii si tratament al fertilitatii", spune Dr. Radu Chicea, medic primar pe obstetrica-ginecologie la Clinica Polisano din Sibiu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre