De ce sa alegi Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti?

/ / Modificat: 2011-06-15
De ce sa alegi Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti?

Pentru ca suntem o echipa tanara, dinamica, aflata sub coordonarea Prof. Dr. Heinz Strohmer, de la centrul Kinderwunschzentrum din Viena. Ne-am specializat la clinica partenera din Viena si am continuat pregatirea la Centrele de Fertilitate din Sibiu si Bucuresti.

Pentru noi este important sa fim in contact cu ultimele informatii legate de tratamentul infertilitatii, astfel ca ne instruim in permanenta, participam la conferinte nationale si internationale de specialitate.

Pacientii nostri pot conta pe noi, pentru ca le intelegem dorintele, nevoile si grijile. La Centrul nostru de fertilitate va putem ajuta sa intelegeti cauzele infertilitatii, optiunile si posibilitatile de tratament.

Aici beneficiati de aparatura de ultima generatie la cele mai inalte standarde internationale, asistenta tehnica fiind asigurata de partenerii germani.

In cadrul centrului fuctionam ca o echipa ginecolog – embriolog – urolog, luand deciziile impreuna in beneficiul pacientilor.

In cadrul clinicii noastre gasiti o atmosfera calda, prietenoasa, in care sa va ajutam sa va indepliniti visul - acela de a deveni parinti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre