51% mai multe sanse pentru a avea o familie, cu Centrul de Fertilitate Polisano si Prof. Dr. Heinz Strohmer

/ / Modificat: 2011-06-15
51% mai multe sanse pentru a avea o familie, cu Centrul de Fertilitate Polisano si Prof. Dr. Heinz Strohmer

Din pacate tot mai multe cupluri se confrunta in ultimii ani cu probleme de fertilitate. Stresul, alimentatia, viata cotidiana agitata sunt doar o parte dintre motivele care conduc catre ceea ce poate fi numita una dintre "bolile secolului".

Gama completa de investigatii, rata de succes de peste 51%, relatia apropiata medic-pacient, cat mai ales sistemul de monitorizare permanenta, intre clinica din Austria si centrele de fertilitate din Romania, reprezinta avantajele Clinicii Polisano.

Echipa de doctori este supervizata de binecunoscutul Prof. Univ. Dr. Heinz Strohmer, care va urmari parametrii si rezultatele investigatiilor pentru fiecare caz in parte. Prof. Dr. Heinz Strohmer vine cu o experienta solida in tratamentul in vitro, fiind foarte cunoscut pentru rata mare de succes inregistrata.

Colaborarea intre Clinica Polisano si renumita clinica din Austria, Kinderwunschzentrum, unde Prof. Dr. Heinz Strohmer profeseaza, asigura in mod clar un factor de diferentiere, ce pana la urma conduce catre succesul interventiilor realizate in Centrul de Fertilitate Polisano.

Centrul de Fertilitate este gazduit intr-o cladire din zona de Nord a Bucurestiului si este dotat cu aparatura de ultima generatie. Acesta vine in intampinarea tuturor cuplurilor care de ani de zile intampina probleme in a avea un copil.

Atmosfera calda si prietenoasa care te intampina inca de la intrare face din acest centru locul in care sperantele prind viata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre