Schimbarea scutecelor, ce produse ne trebuie?

/ / Modificat: 2010-08-18
Schimbarea scutecelor, ce produse ne trebuie?

Articol scris la sugestia cititoarei noastre

Tatiana Udrea

Pudra de talc sau de amidon de porumb, lotiuni, unguente, creme si alte alifii, toate dedicate aceluiasi scop: protectia pielii bebelusului impotriva iritatiilor produse de scutec.

Noi te ajutam sa alegi cele mai potrivite produse care iti vor fi necesare la schimbarea scutecelor lui bebe!

Nu numai scutecelul in sine este implicat in acest proces. Atentia nu este indreptata numai spre confortul bebelusului, ci si spre sanatatea pielii lui. In acest scop, la fiecare schimbare a scutecelelor, trebuie sa folosesti cateva produse esentiale care-i vor pastra pielea micutului intacta, catifelata si stralucitoare.

Spalarea sau curatirea

Daca ai acces la o sursa de apa si vrei sa speli bebelusul la fundulet, nu ezita! Ai nevoie de un sapun emolient sau un gel de curatire. Sapunul crema de la NIVEA Baby curata delicat pielea bebelusui tau.

img/director_img/soothing bottom ointment.jpg De asemenea, servetele umede igienice pot fi solutia salvatoare in momentele inoportune (pe drum, in parc, in vizita etc.) . Servetelele igienice NIVEA Baby Pure & Fresh sunt ideale pentru curatarea pielii bebelusilor. Bazate pe apa pura si extract de nufar, servetelele Pure curata pielea delicata a bebelusilor precum apa pura, mentinand in acelasi timp bariera naturala de protectie proprie pielii.

Ingrijirea funduletului

Dupa curatare, trebuie neaparat sa fii dotata cu produse pe care se le aplici pe funduletul bebelusului, pentru a-l mentine uscat si fara iritatii.

Crema pentru fundulet de la NIVEA Baby este special dezvoltata pentru a proteja pielea sensibila a bebelusului tau impotriva umezelii, prevenind aparitia inflamatiilor si a iritatiilor. Crema este usor de aplicat pe piele fara a o irita.

Daca observi ca este iritat, nu uita sa ai o Crema reparatoare pentru iritatii NIVEA Baby pentru o insanatosire rapida a funduletului rosu al bebelusului.

O alta varianta pentru mentinerea uscata a funduletului este pudra care calmeaza pielea o perioada mai lunga de timp. Pudra extra fina pentru bebelusi de la NIVEA Baby elimina excesul de umezeala dupa baie sau dupa schimbarea scutecelor, mentinand pielea catifelata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre