NIVEA Baby te ajuta sa fii o mamica experta

/ / Modificat: 2013-10-11
NIVEA Baby te ajuta sa fii o mamica experta

Modul online cu sfaturi si informatii pentru mamici: nivea.ro/baby


Vei fi mamica, e un motiv de mare bucurie! Urmeaza o perioada grea, insa frumoasa, in care, mai mult ca oricand, ai nevoie de sfaturi si informatii valoroase despre schimbarile prin care vei trece, despre pregatirea necesara pentru aducerea pe lume a puiului tau si ulterior despre ingrijirea lui adecvata.
 

Pentru a beneficia de sfaturi de specialitate, fie ca esti insarcinata sau esti deja proaspata mamica, NIVEA Baby a dezvoltat o platforma speciala: www.nivea.ro/baby.
 

Aici vei gasi informatii utile, trucuri, precum si produse recomandate, fie ca esti in perioada pre sau postnatala. Deoarece la inceput maternitatea poate parea coplesitoare, noi iti oferim sprijin si informatii, de la schimbarea scutecelor sau alaptare, pana la sfaturi de la experti sau monitorizarea tiparelor de alimentatie, somn, dispozitie si sanatate a pielii puiului tau.
 

Pentru ca bebelusul tau sa beneficieze de toata atentia, trebuie sa ai grija si de tine, de la o alimentatie corecta si o hidratare optima, pana la produsele de ingrijire a pielii.
 

Maternitatea defineste un nou capitol in viata unei femei. Informeaza-te despre toate schimbarile prin care trece corpul tau si ulterior bebelusul, de la specialistii NIVEA si alte mamici experte.


Detalii despre campanie

Premii Campanie – modul NIVEA Baby
Interval Campanie: 7 octombrie – 7 noiembrie 2013
Premii oferite primelor 100 de mamici care isi creaza cont pe site: primesc cadou un Ulei de fermitate NIVEA Q10 si un ursulet de plus.

Detalii Premii:


1. NIVEA Q10 plus Ulei pentru fermitate
 

Formula imbogatita cu coenzima Q10 proprie pielii imbunatateste aspectul pielii din interior spre exterior.
 

Cum actioneaza


NIVEA a dezvoltat o formula puternica cu rezultate vizibile:
 

dot

o piele vizibil mai ferma in 2 saptamani
 

dot

hidrateaza intensiv pielea
 

dot

formula de ingrijire confera o senzatie de catifelare a pielii in timpul masajului zonelor afectate, cum ar fi vergeturile.
 

Se absoarbe rapid in piele si imbunatateste aspectul pielii
 

Modalitate de aplicare


Masati zonele corpului afectate, de doua ori pe zi, pentru un plus de fermitate. Poate fi folosit pe pielea uscata sau umeda dupa dus.Compatibilitate dermatologica testata.
 

2. Ursulet de plus

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre