PEG/POE . Abrevieri de evitat in sarcina

/ / Modificat: 2009-11-10
PEG/POE . Abrevieri de evitat in sarcina





 

Multe dintre produsele destinate ingrijirii pielii contin etoxilati – substante chimice care au fost blamate pentru reactii adverse precum alergii si reactii toxice severe. De ex, PEG/POE, substante sintetice des intalnite in cremele de corp, sunt considerate ca fiind cancerigene si cauzatoare de dermatite de contact si forme severe de acnee.

Se recomanda evitarea folosirii produselor care contin acesti etoxilati – mai ales in cazul femeilor gravide, deoarece, la fel ca orice substante aplicate pe piele si absorbite de aceasta, si acestea pot ajunge in sistemul sanguin si in mediul amniotic al fatului, afectand dezvoltarea normala a acestuia.

 Dermogelul nutriprotector pentru sani

Din gama Vita Age Mamma ai la dispozitie un Dermogel nutriprotector (special creat pentru frumusetea si fermitatea bustului) care hidrateaza si hraneste pielea pana in straturile cele mai profunde. Nevoile speciale ale glandei mamare pe perioada sarcinii au fost luate in considerare pentru obtinerea Dermogelului nutriprotector Vita Age Mamma, un produs care nu contine substante ce ar putea influenta negativ echilibrul hormonal.

Dermogelul nutriprotector pentru sani cumuleaza efectele benefice ale unor ingrediente active precum orezul, migdalele, acidul hialuronic si vitamina E, hidratand si hranind pielea sanilor afectatã de insuficienþa de elastina si colagen si mentinandu-i fermitatea. De asemenea, circulatia sanguina va fi dinamizata iar tensiunea din sani ameliorata.

Printr-un masaj delicat, Dermogelul nutriprotector pentru sani Vita Age Mamma se absoarbe rapid. Se recomanda folosirea produsului pe perioada sarcinii si a alaptatului; dermogelul nutriprotector amelioreaza iritatiile, inflamatiile, pruritul si roseata sanilor.

Produsul nu contine parabeni, coloranti sintetici, petrolati, alergeni, SLES, SLS, proteine animale, siliconi, alcool si etoxilati (PEG/POE). Produs testat dermatologic si cu nichel. VITA AGE MAMMA – igiena si frumusete in ton cu natura


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre