Tu ce-i mai pui la pachet copilului tau pentru scoala?

/ / Modificat: 2022-10-18
Tu ce-i mai pui la pachet copilului tau pentru scoala?

Iata una dintre intrebarile care s-au regasit frecvent, odata cu inceperea scolii, pe grupurile de mamici din social media. Sa asiguri puiului tau un meniu diversificat si hranitor nu este intotdeauna usor. Dupa variante multiple, ti se intampla sa ramai fara inspiratie. Ca sa nu mai spunem ca, de multe ori, cel mic are preferinte culinare care te limiteaza. Mai ales cand vine vorba de fructe si legume. Fiecare mama stie cat de importante sunt fructele, de exemplu, pentru a-i asigura aportul de vitamine si nutrienti, insa cel mic nu se lasa intodeauna usor convins sa i se puna un mar in ghiozdan. Mamele incearca toate variantele de convingere pe care le cunosc astfel incat copiii sa beneficieze de un meniu variat, din care legumele si fructele sa nu lipseasca.

                                                              Tedi Mousse

Nu-i asa ca si tu te regasesti printre cele scrise mai sus? Cu siguranta, daca nu pe grupurile online de mamici, ai intrebat macar o data o colega de serviciu sau o vecina despre ce mai pun in pachetelul pentru scoala al copiilor lor sau despre cum fac ele ca sa-i obisnuiasca pe cei mici sa consume fructe. Raspunsurile primite te-au ajutat cu siguranta. Dar, cum e posibil sa ajungi din nou in acest impas, iti oferim de pe acum o solutie la indemana:

Tedi Mousse - bun de pus in ghiozdanelul pentru scoala!

Tedi Mousse este gustarea care completeaza de minune ghiozdanelul micilor scolari. Delicios si usor de consumat, acesta este atat pe placul parintilor, cat si pe placul copiilor care se bucura din plin de gustul Tedi in pauzele de la scoala, in compania colegilor. Cu 100% continut de fruct, fara zahar adaugat si fara conservanti, Tedi Mousse 100% este ideal pentru micul dejun sau pentru gustarea dintre mese, reprezentand o alegere corecta pentru o alimentatie bogata in fructe.

Pe langa gustul savuros de fructe si textura fina, cei mici indragesc Tedi Mousse 100% si pentru ambalajul de tip pouch datorita caruia Tedi Mousse este perfect de pus in ghiozdanelul pentru scoala si de consumat in siguranta. in plus, este foarte usor de utilizat datorita dimensiunii adaptate pentru copii si a capacului usor si sigur de manevrat.

Tot ce trebuie sa faci este sa-i pui Tedi Mousse 100% in ghiozdan si sa-i amintesti in fiecare dimineata, acasa: Ia-ti pauza tedicioasa cu Tedi Mousse!

Despre Tedi

Tedi este un brand indragit de copii si apreciat de parinti pentru produsele de calitate prin intermediul carora asigura sursa zilnica de fructe, morcovi si vitamine. Pe parcursul celor 20 de ani de cand este pe piata, Tedi a bucurat generatii intregi de copii cu produse care au fost si sunt special concepute pentru ei.

https://www.instagram.com/tediromania/

https://www.facebook.com/rotedi/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pachetel scoala copii Idei pachetel scoala

Articole recomandate

Citeste si despre