Piesele vestimentare pentru gravide pe care chiar merita sa le cumperi

/ / Modificat: 2017-01-18
Piesele vestimentare pentru gravide pe care chiar merita sa le cumperi

Imediat cum afli ca esti insarcinata, pe langa faptul ca te curpinde o fericire ce nu poate fi descrisa prin cuvinte, iti trec prin minte o multime de ganduri si de intrebari: “Oare bebelusul meu va fi sanatos?”, “O fi fata sau baiat?”, “Trebuie sa-mi fac o ecografie!”, “Analize!!! Ce analize ar trebui sa-mi fac acum?”. O sa-l lasam pe medicul tau sa te linisteasca cu privire la evolutia sarcinii tale, iar noi iti vom oferi cateva sfaturi pentru confortul tau in cele 9 luni minunate. 

Chiar daca in primul trimestru de sarcina, cand abia se observa ca esti insarcinata, inca mai poti purta hainele tale obisnuite, totul se schimba atunci cand burtica ta incepe sa devina tot mai vizibila. Vei observa ca jeansii tai preferati nu te mai cuprind, rochiile se aranjeaza destul de ciudat, bluzele parca incep sa intre la apa, iar sutienul tau preferat cu dantela devine istorie pe masura ce saptamanile trec.

haine_gravida_lidl

Din pacate, de multe ori viitoarele mamici gasesc destul de greu haine practice si comode pentru gravide, care sa fie frumoase si feminine in acelasi timp. Nu de putine ori femeile insarcinate ajung sa investeasca in piese care dupa cateva saptamani de purtare fie se dovedesc a fi, de fapt, incomode, fie pur si simplu au un croi care nu complimenteaza in niciun fel silueta si ajung sa fie uitate in spatele dulapului.

Vestea buna este ca nu ai nevoie de foarte multe piese vestimentare pentru a te simti comod si a arata bine in cele 9 luni minunate de sarcina. Nu ne crezi? Iata care sunt hainele si accesoriile pentru gravide in care chiar merita sa investesti!

Inlocuieste colantii cu jeggings!

In locul colantilor clasici, care desi sunt extrem de comozi, nu te fac sa te simti tocmai cea mai atragatoare femeie, investeste in jeggings pentru gravide! Acestia sunt, de fapt, colanti din denim, care seamana foarte mult cu jeansii de care nu obisnuiai sa te desparti inainte de sarcina fiindca iti avantajau silueta, insa “vin la pachet” cu un material elastic in talie, care se muleaza perfect pe burtica ta, fara sa incomodeze. Pantalonii tip jeggings nu au cusaturi care sa compromita in vreun fel confortul gravidei si sustin perfect coapsele, posteriorul si burta datorita croiului si materialului supraelastic care modeleaza usor silueta.

In plus, pot fi purtati chiar si dupa nastere! Pana cand corpul revine la normal, pantalonii tip jeggings se vor transforma in aliatul tau de nadejde intrucat iti sustin si ascund abdomenul inca destul de proeminent!

Incepand cu 19 ianuarie, la Lidl gasesti 2 modele de jeggings pentru gravide, cu banda elastica in talie, confortabili si foarte usor de asortat! 

bluza_jeggings_gravide_lidl

Bluze chic pentru gravide

Bluzele largi si vaporoase pe care le ai deja in garderoba nu iti mai vin? Ei bine, inseamna ca a venit timpul sa investesti in piese special concepute pentru femeile insarcinate! Daca iti place sa-ti etalezi cu mandrie sarcina, nu o ascunde sub haine extra largi, ci alege bluze pe corp, care sa se muleze pe burtica ta si care, in acelasi timp, sa-ti confere un plus de feminitate. Opteaza pentru modele cu mesaje haioase, care te vor binedispune si vor starni amuzamentul celor din jur.

Ca si in cazul pantalonilor tip jeggings, poti purta bluzele pentru gravide si dupa nastere, pana cand corpul tau va reveni la forma initiala.

La Lidl, incepand cu 19 ianuarie, ai de ales intre 3 modele de bluze pentru gravide, care cu siguranta vor fi pe placul tau atat datorita croiului care nu iti ascunde burta, ci o evidentiaza frumos, cat si multumita mesajelor haioase imprimate! 

Poarta sutiene pentru alaptare!

Daca pana acum nu te puteai lauda cu un bust generos, in timpul sarcinii si cateva saptamani bune dupa nastere te vei putea bucura din plin de acest nou si binevenit atu fizic! Partea mai putin placuta este ca in magazinele de lenjerie intima este posibil sa nu gasesti sutiene suficient de mari si confortabile care sa-ti sustina bine sanii ce vor continua sa creasca pe masura ce sarcina evolueaza. Solutia? Indreapta-ti atentia spre sutienele pentru alaptare care, in cazul in care nu stiai, sunt concepute pentru a putea fi purtate si in timpul sarcinii!

Aceste piese sunt realizate, de regula, din bumbac si elastan, nu au cadru de sarma, deci sunt foarte comode, si pot fi ajustate astfel incat sa iti sustina cat mai bine sanii.

sutiene_alaptare_lidl

Seturile de cate 2 sutiene pentru alaptare de la Lidl, sunt perfecte pentru mamicile care isi gasesc cu greu sutiene clasice in timpul sarcinii. Sunt disponibile in mai multe marimi (de la 85C pana la 90D), simple sau cu dantela. 

Nu numai confortul este important in sarcina! In cele 9 luni minunate, graviduta trebuie sa arate bine si sa se simta frumoasa in orice moment.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine gravida Alegere haine gravide

Articole recomandate

Citeste si despre