Ce faci cu hainele de gravida cand nu mai ai nevoie de ele? Buyback - un serviciu rapid, simplu si confortabil

/ / Modificat: 2019-07-09
Ce faci cu hainele de gravida cand nu mai ai nevoie de ele? Buyback - un serviciu rapid, simplu si confortabil

Perioada sarcinii nu vine doar cu sentimente si emotii coplesitoare, cu stralucirea aceea pe care toata lumea ti-o vede pe chip, cu greturi, cu dureri de spate si alte senzatii mai mult sau mai putin placute.

Odata cu avansarea sarcinii apare si nevoia de a schimba garderoba pentru ca burtica nu mai intra in hainele pe care le purtai inainte. Sau, daca intra, parca nu te mai simti tocmai confortabil in ele.

Cand ai aflat ca esti insarcinata ti-ai propus sa nu investesti foarte mult in haine de gravida, nu? Doar ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si pe masura ce sarcina avanseaza ai nevoie de pantaloni care sa se intinda peste burta, de rochite care sa nu simti ca te incorseteaza, de bluzite "cu burtica" in care sa te simti confortabil si tu, si bebe. Ca sa nu mai vorbim de hainele mai groase, in caz ca te prinde iarna insarcinata... Si uite asa te trezesti ca ai o garderoba intreaga de gravida cu care probabil nu ai habar ce vei face dupa aceea. Ai optiunea sa le pastrezi pentru urmatorul bebe, sa le dai mai departe, daca ai prietene sau rude cu care te potrivesti la masuri, sau chiar sa vinzi online ce se poate vinde.

Nu-ti mai bate capul pentru ca avem o veste buna!

IYA ofera clientilor serviciul buyback - o noutate in domeniul fashion care vine cu beneficii pentru client, dar si pentru mediul inconjurator. Concret, iti recuperezi o parte din investitie si, pe de alta parte, sprijini cauze frumoase si contribui la o lume mai buna, mai curata si mai sanatoasa.

IYA garanteaza procedura de rascumparare a articolelor achizitionate din acest magazin, indiferent de numarul produselor cumparate, cu conditia ca acestea sa aiba o valoare de vanzare de cel putin 250 de lei, indiferent de numarul articolelor vestimentare insumate.

Fiecare produs achizitionat de la IYA poate fi rascumparat la un pret intre 10% si 50% din valoarea originala, astfel:

  • credit de 50% pentru produsele noi, cu eticheta, ce nu au ajuns sa fie purtate
  • credit de 30% pentru produse purtate, dar aflate in stare impecabila si care pot fi disponibile pentru revanzare
  • 20% pentru produsele in stare buna
  • 10% pentru articole care nu mai sunt prezentabile, dar care pot fi reciclate si transformate intr-un nou obiect vestimentar menit sa bucure o alta persoana sau donate catre un suflet aflat in nevoie

Creditul primit prin buyback este valabil timp de 3 ani si poate fi folosit la comenzi ulterioare, poate fi facut cadou altcuiva sau donat atunci cand vrei sa sprijini o cauza sustinuta de IYA prin donarea de articole vestimentare si nu numai.

iya1

Procedura prin care beneficiezi de serviciul buyback este rapida si comoda:

1. Trimiti o solicitare din contul de client, primesti acces la formularul de buyback in care introduci produsele pe care intentionezi sa le returnezi si starea acestora

2. Trimiterea produselor prin intermediul unui curier trimis de IYA (pentru ca nimeni nu vrea sa piarda timp, nu?)

3. Evaluarea produselor pentru certificarea starii lor si alimentarea contului de client cu credit, din care se retine suma de 20 de lei aferenta transportului.

Prin urmare, nu doar ca iti recuperezi parte din investitie, dar ai ocazia sa contribui activ la reducerea poluarii si la cresterea sustenabilitatii. Si totul este rapid, simplu si confortabil.

Pe IYA.ro poti achizitiona obiecte vestimentare destinate femeilor insarcinate, proaspetelor mamici, dar si copiilor, confectionate exclusiv din materiale organice sau biodegradabile, provenite din resurse regenerabile. Materialele de origine animala au garantia "cruelty free", iar atentia pentru reducerea poluarii merge pana la folosirea de ambalaje ecologice.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine gravida

Articole recomandate

Citeste si despre