S-a inventat sistemul revolutionar pentru mama si copil

/ / Modificat: 2018-03-19
S-a inventat sistemul revolutionar pentru mama si copil

Specialistii cauta mereu idei inovatoare pentru confortul si starea de bine a parintilor si bebelusilor. Asa a luat nastere Baby Hug 4 in 1, un sistem multifunctional de interior, putand fi transformat cu usurinta intr-un cosulet pe roti pentru bebe, intr-un sezlong, intr-un scaun de masa, dar si intr-un fotoliu pentru copii.

Drumul de la idee pana la produs

In 2015, a fost lansat concursul „R-Evolutionary Baby Design”, pentru cercetarea unui sistem inovator care sa faciliteze o apropiere profunda intre copii si parinti, atunci cand acestia sunt acasa. Hug System a fost ideea castigatoare a concursului. Ideea apartine Albinei Basharova si Annei Buleeva, doua rusoaice care au studiat la Scoala Politehnica de Design din Milano.

Trebuie mentionat ca acest concurs s-a desfasurat pe platforma Desall, o platforma deschisa de inovare si „crowdsourcing” care, prin concursuri de design, conecteaza companiile si clientii privati cu o comunitate de oameni talentati si creativi din intreaga lume.

In competitia „R-Evolutionary Baby Design” au fost inscrise 103 proiecte din partea a 97 de participanti, un numar foarte mare, dat fiind gradul mare de complexitate al briefului.

„Cu tot respectul pentru celelalte proiecte din concurs, Hug System este un proiect foarte amplu si cuprinzator, foarte coerent in legatura cu cerintele concursului - proiecte multifunctionale si evolutive. Este clar ca in spatele acestei idei se afla o cercetare vasta si aprofundata a nevoilor mamelor” - Echipa Chicco

Beneficiile Baby Hug 4 in 1 sunt deopotriva pentru mama si copil

In primul an de viata, cand bebelusul nu este foarte mobil, mama isi petrece foarte mult timp in preajma lui, ceea ce ii reduce ei mobilitatea. Bebelusul se simte in siguranta atunci cand isi poate urmari mama prin camera si plange atunci cand aceasta dispare din campul sau vizual.

Baby Hug se adapteaza la activitatile specifice unui copil si ofera o mobilitate extinsa pentru mama, in timpul rutinei zilnice, mentinandu-i totodata acesteia sanatatea, in perioada cand bebelusul are nevoie de ingrijire 24 de ore pe zi.

Cele 2 caracteristici ale acestui sistem sunt inaltimea reglabila si usurinta deplasarii prin casa. Datorita acestora numarul ridicarilor copilului din timpul zilei va fi redus considerabil. Ceea ce inseamna ca si durerile de spate ale mamei vor fi diminuate, aceasta mentinandu-si o stare buna de sanatate.

Sistemul multifunctional Baby Hug 4 in 1 urmareste nevoile unei mame moderne si ale copilului ei, facand maternitatea mai usoara si permitandu-le amandurora sa se bucure de multele momente fericite din timpul zilei. Iata care sunt beneficiile sistemului:

1. Multifunctional

Cu doar cateva reglari, Baby Hug se adapteaza cu usurinta la diferitele activitati de pe parcursul unei zile: cuib primitor pentru somnul din timpul zilei, sezlong relaxant pentru momentele active, cand bebelusul este treaz (0 - 9 luni) si scaun de masa confortabil (peste 9 luni). Cand copilul creste acest sistem se poate transforma in primul fotoliu - de la la 6 luni pana la 15 kg (aproximativ 3 ani). Toate aceste functionalitati au fost gandite astfel incat sa faciliteze o apropiere profunda intre copii si parintii deopotriva in momentele cand sunt acasa.

In timpul diverselor activitati, pe care mamica le face prin casa, isi poate tine si puiul in raza ei vizuala. Sistemul Baby Hug de la Chicco se regleaza foarte usor pe inaltime prin accesarea pedalei dispuse la baza cosuletului. Sistemul dispune de salteluta moale, detasabila, cu husa lavabila.

2. Mobil

Baby Hug este usor de deplasat - dispune de 4 roti de 360 de grade, dotate cu frane pentru siguranta, astfel incat sa poata fi mutat cu usurinta oriunde in casa, fara a fi nevoie sa il ridice de la sol. In felul acesta mama isi tine copilul aproape de ea in casa si il poate scoate cu usurinta si in curte.

Sistemul ofera o mobilitate aditionala datorita suportului special pentru capul nou-nascutului.

3. Sanatos

Mecanismul reglabil pe inaltime reduce efortul mamei de a se apleca si de a ridica bebelusul (lucru pe care il face de nenumarate ori pe zi). In felul acesta, durerile de spate ale mamei sunt mult diminuate.

Forma ergonomica si tesaturile moi, care permit pielii sa respire, fac din acest sistem unul confortabil pentru copil, astfel incat el poate sa-si petreaca toata ziua in el.

4. Grija pentru mama

Atunci cand mama are grija de ea, stima sa de sine este crescuta si abordeaza ingrijirea bebelusului intr-o maniera mai relaxata. Designerii care au proiectat Baby Hug au studiat nevoile mamelor si au venit cu o ideea inovatoare – au fixat de cosulet o geanta cosmetica speciala cu o mica oglinda. In felul acesta mama are mai mult timp sa se ingrijeasca, fara a lasa copilul singur. Mama poate avea grija de frumusetea ei in timp ce se joaca cu copilul.

5. Distractiv

Sistemul Baby Hug este dotat cu o bara cu jucarii, detasabila. De asemenea dispune de efecte luminoase si muzica pentru zi sau noapte, in functie de momentul zilei.

6. Sigur

Baby Hug ofera siguranta maxima - sezutul este confortabil si sigur inca de la primul moment al diversificarii hranei bebelusului. Spatarul este reglabil in 3 pozitii diferite, de la 0 luni pana cand bebelusul sta bine in sezut.

Cand copilul ajunge la momentul diversificarii, sistemul se poate pozitiona mai aproape de masa in varianta scaun inalt de masa. In felul acesta copilul va fi cel mai fericit ca poate sta la masa cu restul familie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre