Unde gasesti cele mai interesante jucarii de Craciun pentru bebelusul tau

/ / Modificat: 2018-12-13
Unde gasesti cele mai interesante jucarii de Craciun pentru bebelusul tau

Mai este putin si se apropie sarbatorile de iarna. Iar cel mai asteptat moment este sosirea lui Mos Craciun. Micutii asteapta cu sufletul la gura sa deschida cadourile lasate de batranelul cu barba alba sub brad. Si ce isi doresc cel mai mult sa primeasca? Jucarii, atat de iubite de toti copiii.

Daca nu ai gasit cadoul care l-ar face fericit pe micitul tau, du-te direct la Chicco. Ai de unde alege cele mai frumoase si educative jucarii.

Carusel "Stelute Magice" cu dubla proiectie "Primele Vise"

Premiat cu medalia de aur "Mama si copilul" 2012/2013 pentru jucariile recomandate sub 12 luni.

Cele 3 jucarioare reprezinta personaje caracteristice gamei Chicco First Dreams (Primele Vise) si se poate fixa doar pe patut de lemn. Pe masura ce creste bebelusul, partea superioara a caruselului poate fi demontata si caruselul se transforma intr-un proiector tip cutiuta muzicala cu lumina de veghe. Acesta functioneaza in baza unei tehnologii LED si, datorita senzorului de sunet, se activeaza automat cand copilul incepe sa planga. 

carusel-copil

Aceasta jucarie dezvolta gradul de constientizare muzicala: secventele armonioase de note muzicale ajuta la dezvoltarea simtului ritmului, dar si abilitatile vizuale: bebelusii pot urmari imaginile proiectate pe caruselul atasat patului si, pe masura ce vederea i se imbunatateste, pe cele de pe tavan.

Jucarie Chicco 3 in 1 Liga de fotbal (2 ani+)

Liga de fotbal este o jucarie inteligenta, care indeamna copilul sa adopte stilul unei vieti sanatoase prin  miscare. Jucaria dezvolta abilitatile psiho-motorii si de coordonare. Copilul va invata in timp sa-si coordoneze mai bine miscarile si precizia acestora, sa inteleaga care este legatura de cauzalitate dintre acestea si sa se orienteze in spatiu.

Jucarie electronica Chicco Sotron (2-5 ani)

Aceasta salteluta este o versiune moderna a jocului cunoscut sub denumirea de sotron. Jucaria electronica cu luminite si sunete si jocuri dispune de crestere graduala a dificultatii, in functie de varsta copilului si are doua moduri de joaca.

jucarie-sotron

Aceasta jucarie dezvolta abilitatile motorii si precizia copilului.

Jucarie Chicco Masinuta Quatro 4 in 1, Green ( 9luni+)

Este o jucarie transformabila, oferind o multitudine de variante de distractie, fie ca micutul va sta in casa, fie ca va iesi la plimbare.

masinuta-chicco

Masinuta ofera 4 modalitati de joaca in siguranta, de la 9 pana la 36 luni, in functie de fiecare etapa de crestere a copilului.

1. BALANSOAR (de la 9 la 12 luni): recomandat copiilor micuti, datorita bazei stabile care balanseaza, barei de protectie si centurilor de sigurata.

2. TRICICLETA CU MANER ("Impinge si plimba-te!")  (de la 9 la 18 luni) - dispune de suport pentru picioare, centuri de siguranta si maner practic pentru manevrarea acesteia de catre parinti.

tricicleta-maner

3. PREMERGATOR/ANTEMERGATOR ("Impinge si mergi!") (de la 12 la 18 luni) - dispune de un maner special care asigura suportul optim copilului care invata sa mearga singur in picioare.

 4. Masinuta "Stai jos si plimba-te"- permite copilului sa se deplaseze singur, impingand-se in picioruse pentru a face masinuta sa se deplaseze. Dispune de un volan detasabil, avand functii variate si sunete specifice unei masini.

La Chicco gasesti si o gama variata de jucarii de plus, dar si alte zeci de modele de jucarii interesante si frumos colorate, cu care il vei cuceri pe copilul tau si sunt ideale pentru un cadou de Craciun.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Jucarii Jucarii 1-2 ani Craciun Craciun copii

Articole recomandate

Citeste si despre