Parinti de 10

/ / Modificat: 2017-04-10
Parinti de 10

Draga mami, draga tati,

Ne place sa scriem povesti frumoase si vrem ca una dintre ele sa fie doar voastra. Si ne mai place sa le transformam in realitate, dar pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa ne cunoastem. Asa ca, vino la cea mai suprinzatoare intalnire organizata vreodata!

Cand? 5 mai, ora 17.30
Unde? Jubile Ballroom Pipera, Salon Le Reve
Cum?
Cu zambetul la purtator
De ce? Pentru a demonta mituri legate nastere, alaptare si ingrijire nou-nascut si pentru ca... avem suprize multe, multe si frumoase atat pentru mami, cat si pentru tati.

Nu ne crezi? Vino sa te convingi!

Te asteapta super cadouri, o tombola cu premii mari, dar cea mai mare surpriza pregatita vreodata este pentru tatici. E secret!

Iar la finalul evenimentului, acestia vor primi un atestat de absolvire a unui curs de puericultura (pentru ca ne distram, dar si invatam), fapt care le va garanta 10 zile libere dupa nasterea bebelusului.

Participarea la acest eveniment implica achitarea unei taxe de 100 lei. Valoarea taxei este aceeasi si nu se schimba indiferent daca participa doar unul dintre parinti sau ambii. Taxa se achita in ziua in care are loc evenimentul, in cadrul locatiei.

Ca urmare a achitarii acestei taxe, vi se va elibera un voucher in cuantum de 100 lei, acesta putand fi transformat ulterior in cumparaturi Chicco pentru bebele tau! 

Inscrie-te AICI

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre