Masajul gravidei

/ / Modificat: 2011-10-10
Masajul gravidei

In cadrul  Congresului International de Estetica Aplicata, sambata 3 martie 2007 in jurul orelor 13.00 Franca Padula din Italia va face o demonstratie de masaj a femeii insarcinate.

Intr-o lume tot mai stresata si mai poluata metodele de relaxare, de intretinere a frumusetii si a sanatatii sunt tot mai variate. Oferta este foarte bogata, adresata tuturor oamenilor - de la bebelusi, la persoane foarte inaintate in varsta .

Una dintre cele mai noi tehnici de relaxare intrata pe piata, destinate FEMEII GRAVIDE, este masajul gravidutei.
Congresul de estetica aplicata aduce publicului interesat multiple tehnici de relaxare. Masajul este anul acesta regele, sub diferite variante. Una dintre cele mai vechi forme de tratament si relaxare, masajul, ramane pe locul intai, in topul preferintelor pacientilor.

Pe langa masajele clasice: somatic, anticelulitic, complementar se situeaza masajul gravidei  care capata din ce in ce mai multa simpatie si incredere. Acest tip de masaj le ajuta pe viitoarele mamici sa elimine disconfortul aparut in timpul sarcinii datorita modificarilor care au loc in aceasta perioada (hiperlordoza, durere a coloanei vertebrale, edeme ale membrelor inferioare)  si sa depaseasca mai usor momentul sarcinii.

Speram ca si in tara noastra aceasta  tehnica sa fie practicata pe scara larga.Mai multe detalii pe www.lne.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre