Costumele de baie pentru burtici

/ / Modificat: 2012-07-09
Costumele de baie pentru burtici





 

In ziua de azi, cand poti alege dintre atatea modele de costume de baie, sarcina nu mai este un motiv de a renunta la inot. Inotul este un exercitiu foarte bun pentru sarcina, iar apa te ajuta sa scapi de tensiunea care iti apasa pe spate datorita cresterii burticii si a abdomenului.

Din fericire, designerii de costume de baie au realizat diverse modele pentru viitoarele mamici. Desigur ca si aceste costume de baie necesita atentia pentru detaliu si stil, ca si celelalte.

Costumele de baie special realizate pentru sarcina, intalnesc necesitatile si varietatile de gust ale femeilor insarcinate de pretutindeni.

Chiar daca costumele de baie pentru sarcina nu iti pot oferi vechiul look, ele iti pot oferi raspunsul la doua intrebari: Pot avea suportul de care am nevoie? Si pot sa gasesc un costum de baie pe gustul meu?

Fie ca doresti sa iti camuflezi burtica sau vrei sa iti expui burtica si statutul de mamica, vei dori sa iti gasesti un costum care iti va sustine bine sanii si abdomenul.



Cauta costume cu cupe moi si evita-le pe cele care te strang, asigurandu-te ca benzile stau pe umeri fara sa iti lase urme de disconfort. Daca acestea sunt prea stranse, costumul  este probabil prea mic pentru structura corpului tau.


Suportul pentru abdomen se poate gasi la costumele facute dintr-un material extensibil si care iti poate oferi sprijinul necesar pentru stomac. Majoritatea costumelor sunt realizate din linii impletite pentru un suport aditional, pe cand altele sunt asemeni unor plicuri pentru sustinerea stomacului, ce urca superior pe coapse, transferand astfel o parte din greutatea abdomenului la nivelul acestora.

Nu uita ca femeilor insarcinate li se maresc coapsele si bazinul. Uita-te dupa un costum care sa nu te stranga la nivelul coapselor si abdomenului.

Costumele de baie pentru gravide se gasesc intr-o varietate de modele, de la o piesa cu fuste atasate la doua piese cu fuste lungi. Ca regula generala, cheia de a gasi cel mai bun costum de baie pentru tine, e sa recurgi la urmatoarele solutii:

  • gaseste un model care sa acopere cat doresti tu de mult;
  • gaseste un model confortabil;
  • indeparteaza-te de modelele standard pe care le cautai pana acum,
  • cauta o culoare in care te simti bine si nu uita ca micile detalii sunt cele care te fac sa arati bine si sa ai incredere in tine.

    O gravida trebuie sa fie pregatita de plaja si sa nu uite de:

  • lotiunea de protectie contra razelor de soare
  • o rochie de plaja
  • papuci confortabili sau sandale
  • o pereche de ochelari de soare pentru a-ti proteja ochii



    Modele de costume de baie

  •  

    Acestea sunt cateva idei pentru alegerea costumului de baie:

    Bleu ciel

    Alege culori vii, pana la urma esti o mamica in devenire si trebuie sa fii in centrul atentiei!

     

    Din nou se poarta negru!

    Culoarea neagra confera mereu corpului un aspect stilat. Nu uita ca aceasta culoare poate deveni cea mai buna prietena a ta cand vine vorba de costum de baie!

     

    Tankini

    Acest model de costum de baie este un compromis intre o piesa si bikini. El devine din ce in ce mai popular intre randurile mamicilor insarcinate.

    Mergi cat de departe poti. De aceasta data iti poti permite sa arati cum vrei tu. Bikini sunt simpatici, dar daca nu te simti bine in acestia, tankini sunt o idee fantastica.

     

    Fii sportiva!

    Poate nu te simti in aceasta perioada chiar atletica pentru un sport, dar trebuie sa recunosti ca acest model e chiar dragut!

     

    Vremea tunicii

    Anumite costume care totusi acopera burtica sunt chiar confortabile si la moda daca vrei sa le porti toata ziua. O buna idee este tunica, sic atat pe plaja, dar si la mare pe strada.

     

    Minuni dintr-o piesa

    Cand e vorba de sarcina, costumele de baie sunt cele mai usoare lucruri de cumparat.

     

  •  Informatii pretioase despre sanatate si frumusete in sarcina

     

    Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

    Articole recomandate

    Citeste si despre