O binecuvantare pentru casa noastra

/ / Modificat: 2011-10-10
O binecuvantare pentru casa noastra

mama_bebe_nou_nascutMamica Ilodor
Bebelusa Teodora



Se anunta o zi geroasa de iarna, dar in familia noastra, rezultatul testului de sarcina care spunea ca voi fi din nou mamica a reusit sa incalzeasca si sa lumineze toata casa. Toti am facut abstractie totala de frigul de afara.

Era o zi de ianuarie care anunta un inceput de an promitator. Anul avea sa se finalizeze cu un nou ingeras in familia noastra. Controalele la medic au inceput inca din primele saptamani, au urmat tot felul de analize si teste care, la trei luni de sarcina, aveau sa ne franga visele si inima.

Eram acasa doar cu baietelul de numai 1 an si jumatate cand suna telefonul fara oprire. Ridic receptorul si de la capatul celalalt al firului o veste cutremuratoare imi rasuna in urechi: "Copilul se va naste cu malformatii, trebuie sa te hotarasti pentru programare sa renunti la el ca esti in luna mare deja."

baiatel_fetita_fratiO hotarare grea

Disperata, am cazut in genunchi si lacrimile imi umpleau toata fata, iar ochii mirati ai copilului ma fixau si se intreba de ce plang. Am strigat inaintea lui Dumnezeu si l-am rugat sa-mi dea copiii doar ca pe o binecuvantare in casa noastra, ca sa fim fericiti. Au urmat zile de consultare cu familia, zile de rugaciune si de la Dumnezeu am primit in inima pacea ca va fi bine pentru noi, indiferent de ce stare va avea copilul.

Fiind luata hotararea ca vom pastra copilul asa cum ni-l da Dumnezeu, au urmat din nou controale si monitorizari amanuntite la medic. La 6 luni de sarcina am avut confirmarea ca, deocamdata, din punct de vedere fizic copilul este sanatos, ramanand fara raspuns partea sistemului nervos. Am simtit si am inteles pe parcursul lunilor ca Dumnezeu doar ne testeaza credinta si vrea sa stie ce decizii luam la astfel de drumuri cu rascruce, dar pentru ca am crezut in puterea Lui si rezultatele au fost pe masura.

bebe_papusaS-a nascut Teodora!

In toamna acelui an 2008, la sfarsitul lunii septembrie, am adus pe lume un ghem de copil, sanatos, frumos si pe masura ce crestea primeam confirmarea ca este perfect sanatos din toate punctele de vedere. Acum are un pic mai mult de 2 ani si este ingerasul casei.

Ea este Teodora, o fetita isteata, curajoasa, care prin felul ei de a fi nu inceteaza sa ne aminteasca ca este darul lui Dumnezeu pentru noi, ca este intr-adevar o binecuvantare pentru casa noastra.

O data in plus am inteles ca pentru nevoile noastre trebuie sa apelam in primul rand la Dumnezeu, iar de la El vom primi binecuvantarile potrivite pentru fiecare. Suntem o familie fericita si prin frig, prin ploi, prin soare si ninsoare pasim impreuna pe cararea vietii care e croita de cel ce ne-a creat - Dumnezeu.

Povestea ta de sarcina poate aparea aici!

Trimite-ne povestea ta pe e-mail la info@copilul.ro sau posteaz-o pe blogul tau si trimite-ne link-ul.

Nu uita sa ne trimiti pe mail si fotografii cu tine in timpul sarcinii si cu bebelusul tau!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Povesti sarcina Malformatii congenitale

Articole recomandate

Citeste si despre