Trucuri pentru cele mai reusite poze din timpul sarcinii

/ / Modificat: 2012-04-04
Trucuri pentru cele mai reusite poze din timpul sarcinii

Cand burtica incepe sa creasca, apar si afectiuni comune ale pielii si te simti si extenuata, nici macar machiajul si cele mai dragute hainute nu te fac sa ai o stare prea buna pentru a face poze. Insa albumul foto din timpul sarcinii este de nelipsit din cutia de amintiri a familiei! Perioada sarcinii este una memorabila si nu trebuie sa treaca fara a imortaliza cateva momente din ea! Afla cum faci cele mai reusite poze burticii tale!

Asteapta pana cand creste burtica, dar nu pana in ultimul moment!

Vrei sa faci cateva poze memorabile pentru albumul foto special destinat sarcinii si vrei ca burtica sa fie in centrul atentiei. Cel mai indicat este sa astepti panaa in saptamana a 30-a , sustin fotografii profesionisti, pentru a face cele mai frumoase poze. Este momentul in care burtica ta este perfect rotunda si inca nu este incomoda.

Alege decoruri cat mai simple!

Tu esti principalul personaj in fotografii, asa ca evita sa pui accent pe decor pentru ca te poate eclipsa. De asemenea, evita sa faci fotografiile in locatii dezordonate si cu un fundal banal (in bucatarie, baie sau in fata rufelor intinse pe sarma). Preferabil este ca acestea sa fie facute in mijlocul naturii (atunci cand vremea este placuta) sau in casa, in locatii simple. Decat sa iasa in poza mobila plina de bibelouri sau fotoliul plin de rufe, mai bine faci fortografia in fata unui perete zugravit intr-o singura culoare sau in camera bebelusului ori la fereastra.

Renunta la blitz!

Cel mai indicat este sa faci pozele ziua, cu lumina de afara. Ies mult mai naturale si mai impresionante. Fotografii profesionisti sustin ca cel mai potrivit moment pentru sedinta foto este dimineata. Stai pur si simplu in fata ferestrei sau intr-o zona luminata natural, iar efectul va fi garantat.

Poarta ceva care sa iti scoata burtica in evidenta!

Pana la urma accentul unei sedinte foto in sarcina cade pe burtica, nu-i asa? Atunci alege o vestimentatie draguta, colorata si cat mai feminina, care sa scoata in evidenta burtica ta dragalasa. Evita hainutele cu multe imprimeuri si in mai multe culori. Opteaza pentru o rochita intr-o singura culoare, cat mai simpla. Nu vrei ca lumea sa spuna cat de frumoasa si interesanta a fost rochita, ci cat de draguta esti tu si burtica ta. Nu opta pentru haine de graviduta, acelea sunt croite pentru a cadea lejer pe corp, nu pentru a-ti scoate in evidenta frumoasele forme.

Alege cele mai reusite pozitii!

Atunci cand faci fotografii pozitia corpului spune multe despre tine. In aceasta perioada minunata din viata ta, specialistii in fotografie iti dau cateva sugestii pentru a face cele mai frumoase poze:

  • cu manutele pe burtica, si cu privirea tintita pe ea;

  • culcata pe spate pe o canapea;

  • tinand in brate un fratior (sau un alt bebelus) care sa stea deasupra burticii cu fata spre tine;

  • alaturi de partener, imbratisandu-te si punand mana pe burtica;
  • in pozitie indiana sau turceasca, cu fata spre camera;

  • punand fratiorul sau un alt copil sa sarute burtica;

  • din profil, cu burtica;

  • intr-o pozitie yoga pe care o cunosti etc.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarcina Album foto sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre