5 persoane pe care ar trebui sa le tii departe in timpul sarcinii

/ / Modificat: 2019-09-10
5 persoane pe care ar trebui sa le tii departe in timpul sarcinii

Sarcina este una dintre cele mai frumoase etape pentru multe femei. Dar, in acelasi timp, in acele luni, viitoarele mamici devin mai vulnerabile ca niciodata si tot ceea ce li se intampla are un impact mai mare din punct de vedere emotional.

Orice comentariu nefericit iti poate provoca mare suferinta, intr-un moment in care ai nevoie doar de liniste sufleteasca.

Exista unii oameni care, in loc sa ne ajute si sa te faca sa te se simta mai bine, procedeaza exact invers. Nu lasa comentariile negative sa te afecteze si ramai cu cei care te fac sa zambesti.

Pesoanele pe care este bine sa le tii departe in timpul sarcinii

1. Femei cu experiente dureroase

In timpul sarcinii, ultimul lucru de care ai nevoie este sfatul unei mame care te sperie spunandu-ti despre experienta ei grea si dureroasa in timpul nasterii. Realitatea este ca nasterea poate provoca durere, dar fiecare experienta este unica si nu toata lumea simte la fel. Toleranta la durere este diferita la fiecare femeie.

2. Medici care nu ajuta

Ai nevoie de un ginecolog care sa-ti transmita incredere si securitate, dar daca in orice moment te-a facut sa simti contrariul, nu ai obligatia de a ramane cu el, cauta alt specialist!

3. Prieteni nesiguri

Poti sa-ti iubesti foarte mult prietenii, dar daca in acest moment din viata ta nu te incurajeaza, ci chiar invers (pentru propriile temeri), este mai bine sa te indepartezi de ei o vreme. Mai ales daca te fac sa te simti stresata.

4. Soacra ingrijorata

De multe ori o soacra are mai multe temeri decat mama insasi in timpul sarcinii. Nu este intotdeauna usor sa te descurci cu o soacra ingrijorata, care se preface ca are grija de ceea ce mananci si chiar de hainele pe care le porti. Spune-i intr-un mod placut ca remarcile ei nu te ajuta, poate asa inceteaza.

5. Persoane cu energie proasta

Este important sa stai departe de comentariile toxice si de energia negativa. Daca in orice situatie simti ca o persoana te face sa te simti rau, nu trebuie sa ramai pentru a le asculta. Gandeste-te la bunastarea ta.

Bucura-te de sarcina si incearca sa nu te lasi afectata de comentariile negative. Cel mai important este sa te gandesti la sanatatea ta si la cea a bebelusului tau!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarcina Despre sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre