Jeleu de gutui si merisoare, cu aroma de trandafiri
Jeleul de gutui si merisoare, cu aroma de trandafiri, este un adevarat rasfat pentru papilele gustative.
Citeste ultimele noutati
Jeleul de gutui si merisoare, cu aroma de trandafiri, este un adevarat rasfat pentru papilele gustative.
Gemul de nectarine iti ofera oportunitatea de a te putea bucura de gustul parfumat al acestor fructe varatice chiar si in sezonul rece. Descopera una...
Gemul de caise este desertul pe care il prepari vara pentru a-l savura iarna. Caisele sunt fructele care se gasesc din abundenta pe tarabele din piete in...
Marmelada de caise este mult mai aromata fata de alte tipuri de marmelade. Se serveste ca umplutura pentru diferite deserturi sau simpla, cu chifle proaspete.
Pelteaua de gutui se pregateste din cojile si cotoarele gutuilor ramase dupa prepararea dulcetii de gutui.
Daca ai inceput deja pregatirile pentru conservele de iarna, trebuie sa incerci si o reteta de gem, iar gemul de mere este o sugestie potrivita.
Magiunul de prune este o umplutura potrivita pentru diverse prajituri, clatite sau tarte, dar se poate consuma si simplu, intins pe felii de paine.
Marmelada de citrice pregatita acasa este foarte delicioasa pentru micul dejun, alaturi de un ceai aromat de fructe.
Pelteaua de struguri este foarte aromata si se aseamana ca mod de preparare cu pelteaua de gutui.
Cine este Raisa Radu, finalista la Vocea Romaniei. Are 16 ani si nu a facut...
Gestul sfasiator al Mihaelei Radulescu la inmormantarea mamei sale. Momentul...
Enrique Iglesias si Anna Kournikova au devenit din nou parinti. Cuplul are...
Retete de aperitive pentru Craciun: simple, rapide si spectaculoase
A murit mama Mihaelei Radulescu. Vedeta trece din nou printr-o mare durere,...
Mai multe noutati