Fasole galbena cu piept de pui

/ / Modificat: 2013-03-04
Fasole galbena cu piept de pui

O delicioasa reteta de fasole galbena cu piept de pui. Reteta se recomanda pentru bebelusii de 7-8 luni.

Timp de preparare

mediu

Ingrediente

  • cateva pastai de fasole galbena
  • o bucatia de piept de pui
  • o rosie potrivita
  • cateva fire de patrunjel
  • un catel de usturoi
  • Mod de preparare

    1. Fasolea se spala si se rupe in bucati;
    2. Rosia se curata de cotor si se taie in 4 (sau se trece prin sita daca mancarea se gateste intr-o craticioara si nu la aparatul de gatit cu aburi);
    3. Pieptul de pui se taie cubulete mici;
    4. Ingredientele se aseaza in vasul de gatit cu aburi sau intr-o craticioara;
    5. Se presara cateva firicele de patrunjel si catelul de usturoi pentru aroma;
    6. Dupa ce au fiert, rosia se trece prin sita pentru a se elimine semintele;
    7. Se amesteca toate in blender, fara usturoi si se serveste la bebe pofticios.

    Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

    Taguri Retete bebelusi Retete bebelusi 7 luni

    Articole recomandate

    Citeste si despre