Tortellini cu sos alb

/ / Modificat: 2014-04-28
Tortellini cu sos alb

Tortellini cu sos alb este o reteta delicioasa, care se prepara extrem de rapid si are succes si la cei mai mofturosi prichindei. Reteta este foarte potrivita pentru masa de seara, intrucat nu produce neplaceri digestive.

Timp de preparare

30 min

Dificultate

mica

Ingrediente

  1 pachet tortellini

400 g smantana lichida

1 ceapa

50 g unt

5 ml ulei

2 ciuperci

verdeata tocata marunt  

Mod de preparare

Pune la fiert o oala cu apa. Cand clocoteste, pune putina sare, untul si tortellini. Lasa-le sa fiarba aproximativ 7 minute. Intre timp, toaca marunt ceapa si cele doua ciuperci, apoi rumeneste-le intr-o tigaie in care ai turnat putin ulei.

Cand ceapa a devenit aurie, toarna smantana lichida si amesteca incontinuu ca sa nu se prinda. Strecoara tortellini si toarna peste ele sosul.

Dupa ce le-ai pus in farfurie, presara deasupra cateva frunze de patrunjel tocate marunt.

O sugestie: cata vreme sunt fierbinti, rade si putin cascaval deasupra.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre