O vara-n familie

/ / Modificat: 2019-07-08
O vara-n familie

In contextul in care tot mai multi oameni doresc o calitate mai buna a vietii cotidiene din ce in ce mai stresante si coplesitoare, prilejurile de relaxare sunt din ce in ce mai apreciate de intreaga familie.

Vara e in toi si mintea iti zboara mai mult la vacanta, asa ca iata, Ana Aslan Health Spa din Hotel Europa, Eforie Nord vine cu propunerea de vacanta perfecta: plaja, SPA si relaxare pentru intreaga familie.

Dr. Mihaela Cucu, director medical al Centrului Ana Aslan Health Spa, ne relateaza pe-ndelete ce inseamna un program adevarat de SANATATE, corelat cu terapiile de relaxare:

Ana Hotels a adus in Romania ceea ce cu totii cautam pe net atunci cand vrem sa plecam undeva. Daca plecam singuri, lucrurile sunt simple. Trebuie sa ne facem pe plac doar noua insine. Dar daca plecam cu partenerul/a de viata sau cu o prietena sau cu familia, cautam mereu ceva care sa ne imbine pretentile si dorintele tuturor. Spre exemplu in familie lucrurile sunt cele mai clare. Noul concept de vacanta pe care Ana Hotels il propune clientilor sai este mixul de vacanta, cu oferte, pachete, activitati specifice fiecarui membru al familiei. Si motto-ul Refresh, Relax, Revive este de fapt cumulul efectelor asupra unei familii: parintii se relaxeaza, copiii au activitati supravegheate, extrem de atractive si interesante care le confera Refresh-ul specific, iar la finalul vacantei, toata familia traieste din plin efectul de Revive.

Cum va diferentiati de alte SPA-uri?

Prin preocuparea pentru sanatate cu o abordare holistica: trup, minte, suflet.

hotel

Noi, Centrul de Sanatate Ana Aslan Health Spa din Eforie Nord, punem in primul rand accent pe starea de sanatate si relaxare, pe langa bine-cunoscutele terapii de infrumusetare si intinerire. Relaxarea este interfata, sanatatea fiind de baza. De aceea, am creat programe speciale ce iti ofera PAUZA DE SANATATE. Este cel mai indicat program atunci cand avem de-a face cu un sindrom de suprasolicitare, acel burn-out de care tot auzim ca se vorbeste in ziua de azi. Valabil si daca intalnim tulburari de somn, mobilitate articulara limitata de sedentarism, hipertensiune arteriala usoara, spate dureros, respiratie ineficienta prin lipsa de miscare, tulburari ale circulatiei limfatice sau dureri articulare usoare.

Cum reusiti sa va modelati terapiile si ofertele pentru clientii diferiti? Am vazut ca acum vara, vin foarte multe familii cu copiii, cupluri, sau mama cu fiica, sau chiar si persoane singure, ce muncesc foarte mult si sunt iubitori de SPA.

Am reusit sa aducem in Romania confortul unui adevarat resort, pe care poate doar in strainatate il mai poti regasi. Hotel Europa si-a construit un renume pe piata europeana de mai bine de 40 de ani tocmai prin versatilitatea ofertei.

Avem colaboratori printre marii tur-operatori din Europa si clienti fideli din diverse tari nord sau vest-europene care ne viziteaza an de an. In perioadele de inceput si sfarsit de sezon suntem gazdele persoanelor care dispun de mai mult timp liber si vin pentru tratamente balneare cu namol si apa sarata, iar in perioada varfului de sezon aici se intanesc toate generatiile.

Oamenii in varsta pasionati de soare vin si vara, dar suntem foarte cautati de familiile cu copii, doamne foarte ocupate profesional ce aleg sa vina cu prietenii sau mama, cupluri, care considera locatia noastra o oaza cu tot ceea ce le trebuie pentru un concediu linistit. Respectiv mare si plaja privata in imediata proximitate, piscina exterioara pentru adulti si copii, bufete variate cu hrana proaspata si delicioasa, program artistic cu seri speciale, servicii de relaxare la spa, loc de joaca si activitati pentru copii in aer liber, intr-o gradina superba, dar si in interior.

Chiar si cei din familiile cu copii sa stiti ca vin dornici de spa si sanatate, avand satisfactia ca fiecare membru al familiei gaseste ceva interesant de facut la noi in hotel sau in cadrul spa-ului. Suntem diferiti asa cum bine stim. Nevoile noastre sunt diferite. Prin urmare si pachetele se personalizeaza in functie de dorinta clientilor.

De aceea va invitam sa consultati pagina de oferte speciale ale Hotelului Europa https://www.anahotels.ro/ro/exclusive-offers.html#item-931, acolo gasind toate pachetele despre care noi am vorbit, diferentiate si in functie de numarul de zile ales.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Relaxare Frumusete mama

Articole recomandate

Citeste si despre