Sterge de pe fata oboseala noptilor nedormite - Sfaturi de frumusete pentru noile mamici

/ / Modificat: 2019-07-31
Sterge de pe fata oboseala noptilor nedormite - Sfaturi de frumusete pentru noile mamici

Sarcina si nasterea sunt evenimente care pot schimba complet o femeie. Din momentul in care puiul cel mic este in bratele tale, prioritatile tale se schimba complet.

Dintr-o data, si un dus devine un lux pe care de abia ti-l poti permite!

Nu este de mirare asadar, ca majoritatea noilor mame lasa pe ultimul loc modul in care arata si deseori se neglijeaza in totalitate, fapt ce din pacate, pe termen mediu si lung, le va afecta stima de sine si relatia cu persoana iubita. Depresia post partum are deseori o legatura directa cu modul in care femeile arata in primele luni dupa nastere.

Nu te ingrijora, pentru ca indiferent de statutul social si stilul de viata, este absolut normal sa arati obosita si la 3, 6 sau 9 luni dupa ce ai nascut, mai degraba decat sa ai o fata care radiaza de prospetime.

Cu toate acestea, nu trebuie sa fii o martira, pentru ca nu exista prea multe statui ridicate in cinstea mamelor de pretutindeni, care se sacrifica pentru familliile lor, chiar daca ar merita acest lucru cu varf si indesat… In plus, faptul ca ai grija de tine nu inseamna ca viata ta nu se va invarti in continuare in jurul familiei tale. Nu ai nevoie de mult timp investit in tine ca sa arati mai bine, sa te simti mai bine si sa te bucuri de noua ta viata!

Cand te uiti la tine in oglinda, trebuie sa vezi o femeie puternica si frumoasa, deoarece atunci cand te simti mai bine cu tine insati, vei dobandi incredere in tot ceea ce faci.

Iata cateva sfaturi de frumusete de la echipa SKiN MedSPA, care te pot ajuta cu adevarat, mai ales ca exista cateva probleme specifice cu care se confrunta majoritatea femeilor dupa nastere. Daca data trecuta, v-am dat cateva sfaturi despre ce puteti face pentru a scapa de burtica dupa nastere, de data aceasta vom oferi cateva solutii pentru cele mai comune probleme ale tenului cu care noile mame trebuie sa se lupte in primii ani dupa nastere.

1. Cearcane sau pungi umflate in jurul ochilor

Acele “minunate” cercuri negre din jurul ochilor sau cearcanele, te pot face sa arati mai in varsta decat esti, mai obosita si chiar mahnita. Din pacate, daca bebelusul tau nu este exceptia de la regula, din cauza lipsei de somn, cearcanele sunt mai mult decat frecvente in cazul noilor mame. De asemenea, daca ai tendinta sa retiii apa in organism, acest lucru poate face ca ochii sa se umfle si sa ai si pungi inestetice sub ochi.

Daca problema cearcanelor nu iti da pace, atunci poti citi mai multe despre ce poti face acasa la noi sau in clinica pentru a scapa definitiv de cearcane!

2. Ten obosit, fara stralucire

Lipsa de somn iti poate fura luminozitatea naturala a pielii. Ca sa iti mentii un look cat mai fresh, bea suficiente lichide pentru a-ti hidrata corpul, foloseste o crema hidratanta potrivita pentru nevoile tenului tau si nu uita sa iti exfoliezi tenul in mod regulat.

Spre desoebire de alte tratamente care nu sunt indicate in timpul sarcinii sau al alaptarii, exista o serie de tratamente special create pentru a reda luminozitatea tenului obosit. Vino la SKiN MedSPA Bucuresti si lasa-te rasfatata de terapeutii nostri. Poti veni cu bebelusul tau, deoarece o sesiune nu dureaza mai mult de 30 de minute, iar rezultatele sunt imediate! Daca puiul tau este suficient de mare, il poti lasa la spatiul de joaca de langa clinica noastra, in incinta mall-ului.

In plus, toate clientele noastre pot achizitiona fara nici un adaos produsele profesionale utilizate in clinica, pentru a continua acasa ritualul de ingrijire al tenului cu rezultate care se vad si se simt.

3. Acnee, ten incarcat

Schimbarile hormonale se pot resimti nu doar la nivelul starii emotionale, ci si a tenului. Multe mame se confrunta cu acnee sau cu ten incarcat, in conditiile in care nu aveau probleme inainte de a ramane insarcinate. Ce poti face acasa? Poti sa folosesti un produs special de curatare a pielii, de doua ori pe zi, sa incerci o exfoliere blanda si sa folosesti produse anti-acnee, care insa sunt permise de catre medic in cazul in care alaptezi.

La SKiN MedSPA, exista tratamente specifice pe care le poti incerca, cu rezultate aproape imediate. Chiar daca alaptezi, cu siguranta poti beneficia de un tratament de curatare profunda, total nedureros si relaxant!

Indiferent de presiunea pe care o resimti pentru a fi o mama buna, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa te neglijezi sau ca trebuie sa uiti de nevoile tale! Si tu contezi, si de fapt, cu cat esti mai fericita si mai impacata cu tine, cu atat vei resimti mai placut provocarile care vin la pachet cu noul tau rol.

Daca ai intrebari sau vrei sa stii cum poti sa arati mai bine cu efort minim si timp investit cat mai eficient, suna-ne la 0729 740 704 sau scrie-ne folosind formularul de contact din site. Te asteptam cu drag la SKiN MedSPA!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Frumusete Frumusete mama

Articole recomandate

Citeste si despre